Home > Vind hulp > Ontwikkelmoed – Praktijk voor psychologie en bewustwording

Ontwikkelmoed - Praktijk voor psychologie en bewustwording

Liesbeth Steenhof - Psycholoog en PRI-therapeut io

Wat wil jij veranderen?

Wat houdt jou tegen om je leven te leiden zoals jij wilt? Misschien weet je het al precies, misschien heb je nog geen idee. Wat je wel weet is dat je iets wilt veranderen in je leven. Daar begeleid ik je graag bij. Samen gaan we op zoek naar jouw belemmerende patronen en leer ik jou om deze aan te pakken met PRI. Hiermee breng je je emoties en gedachten in balans.

Ik leer jou PRI en met PRI help jij jezelf van je klacht af en heb jij een instrument dat je je hele leven kunt blijven gebruiken om een fijner en rijker leven te leiden.

We plannen 1 keer in de 2 weken een sessie van een uur en tussen de sessies door ga jij aan de slag met een huiswerkopdracht.

Meer informatie over PRI vind je hier: PRI Online

Ontwikkelmoed | Mijn praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn) bij mij aan huis. Ik heb een lichte, ruime kamer waarin ik hoop dat jij je prettig voelt. Ook houd ik praktijk in Zeist in het prachtige gebouw van het Dana centrum. Daarnaast geef ik sessies online. Wat mij betreft werkt dit net zo goed als een sessie in mijn praktijk. Maar het gaat erom wat jij het prettigst vindt. Je bent op beide manieren van harte welkom!

Over mij

Ik ben psycholoog geworden vanuit de verwondering hoe menselijk gedrag zo kan verschillen. Ik ben na mijn studie bij de overheid gaan werken en heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan om mezelf te blijven ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel vlak en langzaamaan kreeg ik zicht op de belemmerende patronen die we kunnen hebben en hoe je die aan kunt pakken. Toen besloot ik dat ik daar graag mensen mee wil helpen en ben ik de opleiding tot PRI-therapeut gaan doen en mijn eigen praktijk voor psychologie en bewustwording gestart.

Ik ben moeder van 2 puberzonen en ik denk dat ik vooral ook veel kan betekenen voor ouders met jonge kinderen. Uit ervaring weet ik dat je in het ouderschap van alles tegen kunt komen wat je niet had verwacht en waar je mee kunt worstelen, bijvoorbeeld angst of stress of juist boosheid. Dit gebeurt bij veel ouders maar ik weet nu waardoor dit gebeurt en wat je eraan kunt doen om minder te worstelen en meer te genieten. Als je je hierin herkent, help ik je er graag bij. Het zal jullie leven samen niet alleen fijner maken, maar ook jullie contact verdiepen.

Praktijkinformatie

Ontwikkelmoed – Praktijk voor psychologie en bewustwording

Liesbeth Steenhof

Bakemastraat 43
3544 MT Utrecht
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Ontwikkelmoed – Praktijk voor psychologie en bewustwording
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.