Home > Vind hulp > Paola Pisu – Coaching | Hypnotherapie | Hypno-Coaching | Zwolle

Hypno-Coaching voor Snelle, Effectieve & Positieve Verandering

MEER INFORMATIE

Hypno-Coaching voor Snelle, Effectieve & Positieve Verandering

Voor meer kwalititeit in jouw (werkzame) leven!

Waarom hypno-coaching?

Wat is de reden dat mij dat overkomt? Waar is mijn creativiteit gebleven en waarom loop ik vast? Hoe komt het toch dat ik altijd aan mezelf twijfel? Ik vind keuzes maken zo moeilijk en hoe kies ik  echt voor mezelf? Hoe zorg ik nou echt beter voor mezelf?

Een greep uit vragen waar je mee kunt worstelen. Soms is de reden duidelijk aanwijsbaar, omdat er een ingrijpende verandering plaatsvond. Of het is je totaal onduidelijk waarom jij je voelt zoals jij je voelt of handelt zoals je handelt. Wat je wel weet is ‘dat het beter kan’.

Er zijn honderden redenen waarom het goed is om bij jezelf stil te staan, te overzien en te begrijpen wat de oorzaak is. En om de stap te maken naar verbetering. Wellicht ervaar je een soort verdriet, een machteloos gevoel, ben je perfectionistisch ingesteld en voel je angst om te falen. Je voelt je moe en vreest voor een burn-out of wilt juist na zo’n periode dat dit nooit weer gebeurt.

Onbewuste patronen

Elk mens bouwt in zijn leven onbewuste patronen, gewoontes en overtuigingen op die opgeslagen liggen in ons brein. Deze ontstaan op basis van onze eigen persoonlijke en unieke geschiedenis. Een flink aantal daarvan zorgen dat we prima functioneren. Een aantal daarvan kunnen ons doen en laten behoorlijk in de weg zitten.

Paola Pisu - Balansportaal - Hypno-Coaching

Coaching/Hypno-Coaching richt zich op bewustwording van alles wat zich onder het wateroppervlak, het onderbewust afspeelt. Je wordt je bewust dat je keuzes maakt en welk effect dit heeft op jou en je omgeving.

Het geeft je inzicht in zaken die steeds weer opnieuw op je bord liggen. Of het nu gaat over de omgang met dominante collega’s, het moeilijk vinden om ‘nee’ te zeggen, de wijze waarop jij als leidinggevende je medewerkers beïnvloedt of andere kwesties die je graag wilt veranderen. Heldere inzichten maken het zoveel gemakkelijker om andere keuzes te maken. Andere keuzes om je leven een positieve wending te geven.

Klaar voor?

  • Ben jij er klaar voor om aan jezelf te gaan werken en bereid jezelf een spiegel voor te houden?
  • Voel je de urgentie om je bewust te worden van dat wat nu nog onzichtbaar is?
  • Is de intrinsieke motivatie aanwezig om te veranderen?

Als je deze drie vragen met ‘ja’ beantwoord hebt, dan ben ik graag je gids bij het helder maken van inzichten en het stimuleren van meer regie in jouw leven.

Zullen we een afspraak maken voor een gratis, online kennismakingsgesprek? Bel me of stuur me een e-mail dan spreken we elkaar binnenkort.

Paola Pisu

Als coach en hypnotherapeut ben ik gespecialiseerd in het zichtbaar maken van jouw innerlijke, onbewust patronen.

Kenmerkend voor mij zijn mijn enthousiasme en professionaliteit bij het krachtiger maken van mensen. Waarbij jij overigens altijd de regie en de controle houdt! Mijn nuchtere, aardse kijk en gevoel voor humor komen daarbij goed van pas. Ik ben een bewogen mens die, in samenwerking met jou, gaat voor de verbeteringen die jij wilt.

Ruime ervaring

Al in 1998 voerde ik mijn eerste coachtraject uit en dat was de aanleiding om de 3,5-jarige post-hbo Couching & Counseling bij het Europees Instituut (nu de Baak) te volgen. Die rondde ik in 2002 al met succes af met een specialisatie in werkgerelateerde hulpvragen.

Sinds 2001 werk ik al als trainer, ontwikkelaar en coach. In 2020 voltooide ik de opleiding tot hypnotherapeut. Daarna volgde ik een aantal Masterclasses waaronder ‘regressie-therapie’.

Mijn aanpak is een mengvorm van de traditionele coaching & counseling die ik combineer met hypnose om de snelheid van inzichten, verandering en herstel te bevorderen.

Ervaringsdeskundige

In 1994/1995 kampte ik zelf met een burn-out alhoewel dat toen nog ‘zwaar overspannen’ heette. Dat was de aanleiding om het antwoord te krijgen op een aantal eigen vragen. Gelukkig kreeg ik daar professionele hulp bij en daar ben ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor. Het versterkte mijn veerkracht en energie. Het gaf me handvatten tot zelfreflectie waar ik op terugval als het nodig is.

Nice to Know

In de categorie ‘nice to know’ deel ik hier graag mijn interesses die een rol kunnen spelen in jouw helingsproces. Ik heb Italiaans roots en mijn vader is afkomstig uit Sardinië; het eiland waar zich één van de blue zones bevindt. Een plek waar mensen op een gezonde manier heel oud worden. Een gezonde, vitale levensstijl heeft mijn warme belangstelling. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent en volgde masterclasses op het gebied van voeding en sport.

Een gezond leven hangt samen met een stress-vrij leven en voldoende slaap. Voor iedereen die beter wil slapen en hypnotherapie te duur is, is het mogelijk om geleide meditaties op mijn YouTube-kanaal beluisteren. Je kunt gratis abonnee worden, zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwe meditaties.

 

ICR.H® (= ICR certified hypnosis coach) 

Praktijkinformatie

Paola Pisu – Coaching | Hypnotherapie | Hypno-Coaching | Zwolle

Paola Pisu

Grote Voort 8 - 10
8041 AM Zwolle
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Paola Pisu – Coaching | Hypnotherapie | Hypno-Coaching | Zwolle
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.