Home > Vind hulp > Oh My Guide | Holistisch Therapeut & Healer

Ontdek de helende kracht van Reiki en holistische therapie bij Oh My Guide.

Laat me je begeleiden

Op het pad terug naar de kern

Leven vanuit ons hart. Verbonden met onze eindeloze bron van wijsheid. Het is onze natuurlijke staat, maar ergens onderweg zijn we deze verbinding kwijt geraakt.

We hebben ons geleerd te focussen op denken en doen, doelen en resultaten, in plaats van voelen en  zijn, verlangens en emoties.

Nu zit je veel in je hoofd. Je loopt vast. Je zit niet lekker in je vel en voelt je uit balans. Je worstelt met onrust, stress, angst, burn-out, hoogsensitiviteit, lichamelijke klachten of je voelt je depressief. Je weet eigenlijk niet eens wat er nou echt met je aan de hand is.

Je hebt het gevoel dat niemand je echt begrijpt. Je bent op zoek naar antwoorden. Je wilt weer leven in plaats van overleven. Je wilt weer leven vanuit jouw kracht.

Je wilt weer bruisen van energie. Je hebt een open mind en je bent klaar voor de volgende stap.

Ik hoor jou. Ik zie jou. Ik voel jou.

En ik help je graag.

 

Voel je de behoefte om in harmonie te komen met jezelf, om heling te ervaren en je innerlijke balans te herstellen?

Bij Oh My Guide bied ik jou een reis naar welzijn en vitaliteit, geleid door mijn intuïtie, ervaring en expertise als holistisch therapeut en Reiki Master.

Stap binnen in een wereld van eeuwenoude wijsheid en genezing, waar Reiki de sleutel is tot het herstellen van jouw balans. Als beoefenaar van deze bijzondere helingsmethode kan ik de levensenergie om ons heen kanaliseren en overdragen, waardoor jouw energiecentra zich vullen en in harmonie worden gebracht. Dit opent de deur naar diepe ontspanningheling en persoonlijke groei.

Bij Oh My Guide verweef ik mijn talent en expertise als holistisch therapeut in een unieke ervaring die jouw welzijn verrijkt. Laat je verwelkomen door een warme en uitnodigende sfeer, terwijl je de essentie van Reiki en holistische behandelingen intuïtief begrijpt.

Wat mag je verwachten van een holistische of energetische behandeling?

Elke sessie bij Oh My Guide is een zorgvuldig samengestelde behandeling, waarin ik een verscheidenheid aan methodes gebruik om jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn in evenwicht te brengen. Blokkades worden opgeheven en energie stroomt vrijelijk, waardoor jouw natuurlijke zelfhelende vermogens worden gestimuleerd.
Het resultaat? Diepe ontspanning, helderheid en hernieuwde levenskracht.

Maar laten we niet te veel praten over de theorie. Laten we het hebben over de voordelen die een holistische behandeling jou kan bieden. Je zult merken dat stress vermindert, je immuunsysteem wordt versterkt, je energieniveau stijgt en jouw algehele welzijn verbetert. Bovendien kan het je helpen pijn te verminderen, een diepe slaap te bevorderen en oude patronen los te laten die jouw groei belemmeren.
Het is een krachtige stap richting het bereiken van jouw volledige potentieel.

Maar let op, de beschikbare plekjes in mijn agenda zijn beperkt en worden snel ingenomen! Mijn behandelingen hebben de reputatie mensen diepgaand te raken en een diepe transformatie teweeg te brengen. Het is geen wonder dat cliënten zich graag haasten om een sessie bij mij te boeken en de helende kracht van Reiki en holistische therapie te ervaren.

Als jij ook behoefte hebt aan deze ervaring, neem dan gerust contact met mij op via deze advertentie of stuur me een appje. Een telefonische kennismaking van 20 minuten is gratis.

Geef jezelf de liefdevolle zorg en aandacht die je verdient en reserveer de laatst beschikbare plekjes in juni bij Oh My Guide. Samen zullen we werken aan jouw innerlijke groei, heling en transformatie en creëren we een prachtige nieuwe energie in jouw leven.

Tarief:

  • 1 sessie à 75 minuten €97,50
  • Traject van zes sessies in drie maanden €555

Praktijk Locaties:

  • Amsterdam, Sarphatistraat 14
  • Haarlem, Wagenweg 252

Ik kijk er ontzettend naar uit om jou te verwelkomen in mijn praktijk en je te begeleiden op deze bijzondere reis en in een stralend welzijn.

Liefs, Naomi

Praktijkinformatie

Oh My Guide | Holistisch Therapeut & Healer

Naomi Klein

Wagenweg 252
2012 NP Haarlem
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Oh My Guide | Holistisch Therapeut & Healer
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.