Home > Vind hulp > Nomad Coaching

Bewust-Zijn ~ Terug naar jezelf

Persoonlijke ontwikkeling, coaching en healing

Heb jij last van onrust? Zere nek en schouders? Ben je vermoeid?

Dit zijn allemaal veel voorkomende klachten in onze huidige maatschappij en kan leiden tot burn-out verschijnselen.

Onbewust zetten we vaak de ander op de eerste plaats. We willen dat ze blij zijn of geholpen worden. In ruil daarvoor geeft het ons liefde, bevestiging en misschien zelfs een gevoel van bestaanszekerheid. We gaan over onze eigen grenzen en lopen onszelf voorbij

Deze manier van leven kost echter veel energie. We handelen veel vanuit ons hoofd en verleren het voelen. Voelen is onze signaalfunctie en vertelt ons of we moeten eten, moeten slapen of moeten ontspannen. Hoe vaak hoor ik wel niet iemand die zegt, ik ben helemaal vergeten te eten! Dit zijn kleine subtiele signalen maar als we ze te vaak negeren dan worden de signalen sterker in de vorm van pijn of onverklaarbare lichamelijke klachten. Ik help je weer om je bewust te worden van jezelf en de signalen van je lichaam zodat je eerder kan ingrijpen en geen langdurige klachten meer hoeft te ervaren. Van binnen weet je alles, ik help je om weer te leren luisteren.

Mijn manier van werken is lichaamsgericht en energetisch. Ik help je weer om de verbinding met je lichaam en voelen te herstellen. Dit doe ik met energetische massage, reiki, chakra balancing of een reiki therapie traject van 4 sessies waarin ik alles combineer. Mijn therapie sessies zijn altijd een combinatie van gesprek waarin we jouw hulpvraag en klachten in kaart brengen en van rust om de integratie te ondersteunen. Denk hierbij aan reiki, massage, ademhaling, visualisatie en focustechnieken.

Meer over mij

Ik ben Linda Kroeze en geloof oprecht dat het leven een stuk lichter kan zijn. Vroeger was dat wel anders, ik ervaarde het leven als zwaar en kon niet echt genieten. Ik stond altijd voor de ander klaar maar vanuit een lege kan kan je niet schenken dus ik kwam uiteindelijk mezelf goed tegen. Ik heb veel lessen geleerd en vanuit deze ervaring wil ik jou ook laten zien dat het anders kan! Ik zet nu mezelf op de eerste plaats, heb oude patronen doorbroken en heb meer energie.

Effortless effort is mijn motto. Meer afstemmen op jouw zijn en jouw behoeftes zodat je weer echt kan genieten!

Voor meer info: https://www.nomadcoaching.nl/aanbod-en-prijzen

Praktijkinformatie

Nomad Coaching

Linda Kroeze

hertspieghelweg 24-1
1055KM Amsterdam
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Nomad Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.