Home > Vind hulp > Nohrah

Nohrah

Voor persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling

Kom terug in je eigen kracht en ga weer houden van jezelf!

Veel mensen ervaren stress. We voelen ons moe en geleefd door de maatschappij. Ons lichaam geeft al een tijdje aan dat we onze grenzen over gaan. Nek- en schouderklachten komen veel voor. Ook is het hebben van een burn-out geen uitzondering meer. Het lijkt wel of er meer mensen ziek zijn dan gezond. Hoe komt dat?

Tevens had ik al jong het gevoel dat er meer moest zijn dan leren en werken en het hebben van een gezin. Natuurlijk is het hebben van een gezin en relaties prachtig. Mensen om ons heen kunnen een verrijking in je leven zijn. We kunnen ook niet zonder elkaar.

Maar toch….

Waar we in ons dagelijks leven vaak aan voorbij gaan, zijn wij zelf. Allerlei overtuigingen en aangeleerd gedrag zorgen ervoor dat dat de normaalste zaak van de wereld is. Jezelf op de eerste plaats zetten wordt over het algemeen als egoïstisch gezien, maar laat dat nu net het meest belangrijke zijn wat er is. Je zal eerst van jezelf moeten houden, voordat je echt kunt houden van een ander. Geen verbinding met jezelf betekent dat je ook geen verbinding kan maken met een ander.

Tevens is het zo dat overtuigingen die in de eerste 7 levensjaren door ons zijn aangenomen, niet op waarheid berusten. Deze overtuigingen maken hoe wij de wereld zien en zijn zeer beperkend en saboterend. Om deze overtuigingen bloot te leggen heb ik trainingen gevolgd. Deze methode is zeer sterk en transformerend. Ze leidt tot diepgaande inzichten en bevrijding.

Het is tijd om uit ons hoofd te gaan en weer te gaan “denken” met ons hart. Weer goed te gaan zorgen voor onszelf door te luisteren naar ons lichaam. Wat heeft ons lichaam ons te vertellen? Welke emoties ervaren we en waarom?

In mijn praktijk bied ik allerlei mogelijkheden aan om weer in je lichaam te komen en terug bij jezelf te komen. Kom weer in balans, in je eigen kracht. Leer jezelf kennen en leer weer om van jezelf te houden.

Een aantal van mijn behandelingen zijn ook zeer geschikt voor kinderen. Het betreft hier behandelingen zoals de metamorfose massage en de energetische behandeling met Gold Healing.

Neem rustig een kijkje op mijn site wat ik allemaal aanbied.

Ook de trainingen ondersteunen hierbij. In de eerste plaats is dat de driedaagse Mahatma Avatar van Synthese Practitioner. Leer werken met de Mahatma energie en kom terug bij jezelf! Wil je eerst eens een keertje proeven van de Mahatma energie? Meld je dan aan voor The Holy Trinity avond. Tijdens deze avond maak je kennis met de Holy Trinity energie en ontvang je een energetische opschoning ondersteunt door de Mahatma energie voor maar 10 euro!

Praktijkinformatie

Nohrah

Esther Kleijn

Hordenpad 13
3223 EJ Hellevoetsluis
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Nohrah
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.