Home > Vind hulp > Nina’s Yoga Coaching

Nina's Yoga Coaching

Verandering door Samenwerking van Hoofd & Hart

Yoga Coaching – Herken jij jezelf in het volgende?

 

  • Je wilt beter leren omgaan met stress, je kan de dingen moeilijk los laten of ervaart angst. Ook als je herstelt van een burn-out kan yoga coaching ondersteunend zijn.
  • Je hebt moeite met het combineren van verschillende rollen, bijvoorbeeld het werkgeverschap en moeder zijn. Je merkt dat het uiteindelijk ten koste gaat van tijd voor jezelf. Je vindt het lastig om om te gaan met verwachtingen van anderen.
  • Je bent op zoek naar meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie en zou graag wat meer ruimte innemen.
  • Je wil werken aan zingevingsvragen, zoals ‘wat wil ik met mijn leven?’ of ‘wat is nu eigenlijk mijn passie?’. Ook voor loopbaan vraagstukken kan yoga ondersteunend zijn.
  • Je blijft tegen hetzelfde probleem aan lopen en in dezelfde patronen vast zitten. Misschien heb je al vaker met een coach gesproken, maar je krijgt het gevoel dat praten niet de oplossing is.
  • Je wilt jezelf beter leren kennen en jezelf op een andere manier leren kennen.

Nina’s Yoga Coaching kan je helpen met het aanpakken van deze problemen en helpt je (weer) verbinding te maken met jezelf!

 

Met Yoga Coaching brengen we rationeel denken en intuïtief voelen samen. Verandering vergt zoveel voelen, de woorden die je gebruikt zijn slechts ondersteunend. Voorstellen wat je wilt is minstens zo belangrijk als de kennis die je hebt opgedaan. In onze sessies gebruiken we beide elementen ter ondersteuning van jouw proces.

In onze gesprekken verkennen we de ‘hoofd’-kant van jouw probleem. We gebruiken de ratio waar deze het beste in is, het oplossen van problemen en doelgericht werken. In het yoga gedeelte van onze sessies werken we met asanas (yoga houdingen), ademhalingstechnieken en meditatie. Ook krijg je oefeningen mee die je thuis kan uitvoeren.

Coachen doe ik in de buurt van Amsterdam of Utrecht, bij jou thuis of wandelend, of online.
Naast 1:1 sessies organiseer ik ook events en (online) trainingen.

Over Nina’s Yoga Coaching

Zelf heb ik jarenlange ervaring in de financiële en corporate wereld. Tijdens jaren van adviseren, workshops geven en projecten draaien ben ik zoveel mensen tegen gekomen die niet meer in contact staan met zichzelf en hun lichaam. Met mijn kennis en ervaring zet ik die mensen graag weer in hun kracht!

Nina’s Yoga Coaching: www.ninasyogacoaching.nl