Home > Vind hulp > Nicole Gaillard Mindfulness & Natuur

Nicole Gaillard

Zie website

Mindfulness & Natuur

Leven met meer aandacht & in het ritme van jouw natuur

Ben je moe van een gebrek aan energie? Als stress, vermoeidheid of een vol hoofd meerdere keren per week voorkomen, dan ben je niet de enige.

Je werkt waarschijnlijk graag, bent breed geïnteresseerd en je zorgt voor de mensen om je heen. Je weet dat je goed voor jezelf moet zorgen. Soms lukt dat prima, maar soms is het ook gewoon zo druk. En alleen al daarom sta je bewust in het leven en vraagt het leven veel van je. Je kunt meer rust gebruiken, bent toe aan diepere ontspanning en je zou graag minder willen malen of piekeren.

Met een zesweeks combinatie van mindfulness en natuur, maak je ruimte voor jezelf. Ik help je om te vertragen en ook echt tijd voor jezelf te maken. Je gaat patronen loslaten die niet meer bij je passen, je balans van actie & rust terugpakken en je natuurlijke ritme weer vinden.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Je kunt bij mij terecht als je wilt vertragen of meer ontspanning wilt in je dagelijks leven, als je je focus wilt verbeteren en als je je natuurlijke ritme weer terug wilt pakken. Denk aan oververmoeidheid, last van stress, verminderde concentratie, preventie voor burn-out en balans tussen privé en werk.

Ik verzorg zesweekse trajecten, een combinatie van mindfulness en natuur. Dat kan 1 op 1 of in een kleine groep (max 4).

Werkwijze

 1. Intake
  In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we wat je (hulp)vraag is en bespreken we de mogelijkheden. En als jij echt een Ja! voelt dan bepalen we samen een haalbaar doel en gaan we van start.
 2. Wandelingen
  We wandelen zes keer in prachtige natuurgebieden. De natuur communiceert de hele dag door met jouw lichaam. En jij zendt de hele dag door informatie uit naar de natuur. Door in de natuur te zijn, aard je en het helpt je vertragen. Zo kom je langzaam weer in contact met jouw natuur, met wat jij nodig hebt. Je ontwikkelt manieren om tot rust te komen en jezelf op te laden. Daarnaast train je je aandacht. Dat doen we met meditaties en mindfulness oefeningen die het contact met je lichaam, je zintuigen en je adem versterken.
 3. Thuis
  En thuis ga je aan de slag met wat je geleerd hebt. Mindfulness materialen en begeleidde meditaties helpen je daarbij. Loop je vast, dan neem je contact met me op. Zo help ik je zoeken naar wat voor jou het beste werkt en hoe jij je balans terug pakt.

Dit levert een Mindfulness & Natuur traject jou op

Na zes weken trainen van je aandacht en ontspannen in de natuur zul je merken dat je door de week heen ervaart: meer ontspanning, meer rust, beter slapen, een betere balans, gezondere keuzes maken. Daarnaast heb je helder welke patronen je tegenhouden en voel je je weerbaarder omdat je weet hoe je ze kan doorbreken.

Neem gerust contact op

Ben je eraan toe om te vertragen, je dagelijkse ritme te veranderen en de patronen los te laten die je niet meer dienen? En kun je wel wat hulp gebruiken? Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar wat jij nodig hebt.

Praktijkinformatie

Nicole Gaillard Mindfulness & Natuur

Nicole Gaillard

Halewijn 13
5221 LZ 's-Hertogenbosch
 • In de natuur
Neem direct contact op met Nicole Gaillard Mindfulness & Natuur
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.