Home > Vind hulp > NeverMindzz

Nevermindzz

Hulp bij hoogsensitiviteit, stress, overspanning en burn-out

NeverMindzz is een praktijk in Assen voor hulp bij stress, overspanning en burn-out, gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Via een programma speciaal voor jou op maat en met verschillende methoden die bewezen werken: CSR®-methode (Chronische Stress Reversal), Mindfulness MBSR/MBCT, ACT-training, ademcoaching en/of Reiki. Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te bespreken waar ik jou mee kan helpen.

Over Chronische Stress Reversal (CSR®-methode)
De CSR®-methode bestaat al ruim 20 jaar, is wetenschappelijk onderbouwd, systematisch en praktisch. Grote bedrijven in Nederland zetten deze methode al jaren in voor het herstel van hun medewerkers bij stress, overspanning en burn-out.

De CSR®-methode is anders dan andere stresscoaching, omdat eerst de lichamelijke klachten die horen bij chronische stress worden aangepakt, en daarna pas de psychologische kant. Logisch ook, want als je oververmoeid bent en je geheugen en concentratie laten je in de steek, dan kun je geen nieuwe kennis opnemen en aan jezelf werken. Dan is het belangrijk eerst lichamelijk te herstellen.

Eerst fysiek, dan mentaal!
Herstellen van je overspanning of burn-out is maatwerk: het hangt af van je voorgeschiedenis, je huidige situatie, wat je nog wel en niet kunt, en natuurlijk wat bij je past. Ik ken de do’s en don’ts voor effectief herstel en kan je goed helpen bij al deze stappen op weg naar jouw herstel.

Pas als je weer wat energie hebt opgebouwd en je concentratie en geheugen verbeterd zijn, gaan we de oorzaken samen aanpakken en werken aan je eventuele re-integratie. We maken samen een programma op maat en in jouw tempo! Met ondersteuning van de methoden waar ik in gespecialiseerd ben: mindfulness MBSR/MBCT, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), ademcoaching volgens de Methode Beter ademen® en/of Reiki. Precies wat bij jou past en op welk moment je het nodig hebt. Meer lees je op mijn website: www.nevermindzz.nl

Extra HSP-analyse bij hoogsensitiviteit
Ben je hoogsensitief (HSP) of heb je dat vermoeden? Hoogsensitieve mensen bied ik een extra HSP/HSS-test aan en een bijbehorende HSP-analyse. In dit persoonlijke gesprek vertel ik aan de hand van de door jou ingevulde HSP-test meer over deze mooie eigenschap. Ik ga o.a. in op de werking van het hoogsensitieve brein en sta uitgebreid stil bij de talenten van hoogsensitieve volwassenen, maar ook bij mogelijke valkuilen zoals onzekerheid, faalangst, perfectionisme en een laag zelfbeeld. Met deze HSP-analyse leer je jezelf beter kennen en accepteren. Het is een mooi vertrekpunt voor de rest van het stresscoachingstraject.

Gratis en vrijblijvend kennismaken
Een persoonlijke klik is belangrijk als we samen een coachingstraject ingaan. Daarom nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voelt het goed, veilig en vertrouwd? Dan maken we vervolgafspraken. Voel je welkom en maak een afspraak.

Vergoeding door werkgever en zorgverzekeraar mogelijk
Werkgevers zijn vrijwel altijd bereid de kosten van een mindfulnesstraining of een persoonlijk coachtraject te betalen. Hiervoor zijn opleidings- en ontwikkelbudgetten beschikbaar. Vraag altijd bij je werkgever naar de mogelijkheden voor een vergoeding.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden een mindfulnesstraining vanuit de aanvullende verzekering. Ik ben categorie 1 lid van de VMBN en voldoe daarmee aan de eis van de zorgverzekeraars om voor vergoeding in aanmerking te komen. Vraag je zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Over mezelf
Voordat ik mijn praktijk startte, werkte ik ruim 22 jaar als communicatieadviseur in het bedrijfsleven en de zorg. Ik ben opgeleid tot Stress- en burn-outcoach via de CSR®-methode, gevorderd mindfulnesstrainer (categorie 1 lid VMBN), met als specialisaties ‘mindfulness en werk’, ‘mindfulness en stress/burn-out’ en ‘mindfulness en jongeren’. Daarnaast ben ik door Esther Bergsma opgeleid tot HSP-coach, door Marleen van den Hout als Beter ademen® coach en ben ik Reiki Master.

Praktijkinformatie

NeverMindzz

Sabiene Seip

Mendelssohnlaan 31
9402 RW Assen
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar