Home > Vind hulp > NeverMindzz

Vind rust, ontspanning en energie!

Vraag een gratis sessie aan

Nevermindzz

Antistresscoach voor HSP en HSP/HSS

Herken je dit?

Je bent niet meer die gezellige vrouw die altijd in was voor leuke, nieuwe dingen.

Je bent snel overprikkeld, wordt om kleine dingen al boos en je tranen zitten hoog. Het liefst lig je ’s avonds onder een dekentje op de bank. Naar je collega’s toe hou je je groot en je voelt je zo verantwoordelijk dat je je niet ziek meldt. Thuis barst vaak de bom en daar voel je je dan weer rot over. Je weet wel dat er iets moet veranderen, en toch blijf je maar door gaan.

Je hoofd komt geen moment meer tot rust

Je blijft gebeurtenissen en gesprekken maar herhalen in je hoofd en jezelf afvragen wat je beter anders had kunnen doen of zeggen. Je slaapt slecht en ligt vaak te piekeren. Je voelt je regelmatig angstig en somber, en ziet soms op tegen de dag die komen gaat.

Je lichaam sputtert al tijden tegen

Echt ontspannen een boek of tijdschrift lezen kun je niet meer. Je hele lijf voelt onrustig, strak en pijnlijk. Je nekspieren zijn zo hard als beton en tussen je schouderbladen en in je onderrug voel je alweer die vervelende pijn.

Je hoofd zit vol met al je to-do lijstjes waar nooit een einde aan komt

In gedachten neem je de week door en je maakt strakke planningen zodat alles precies gaat zoals jij dat graag wilt. Je voelt je niet alleen verantwoordelijk op je werk, maar wilt ook dat thuis alles op rolletjes loopt. Je bent er zo moe van en merkt dat je concentratie slechter wordt en je steeds vaker dingen vergeet. Dat is zo niks voor jou.

Jouw leven bestaat alleen nog maar uit je werk, je gezin en je huishouden

Je bent meer aan het overleven, dan aan het leven. Het is al lang geleden dat je echt tijd voor jezelf nam. Je bent niet alleen heel erg moe, maar vindt het leven ook best een sleur geworden. Je wilt wel nieuwe stappen zetten, maar stelt ze steeds weer uit.

Als je nu niet beter voor jezelf gaat zorgen, stort je binnenkort volledig in en raak je burn-out. Het duurt dan veel langer – vaak wel tot 2 jaar – om weer lichamelijk en mentaal te herstellen. In het ergste geval kom je zelfs niet meer helemaal van al je klachten af. Laat het niet zover komen!

Vraag een gratis coachingsessie aan

Praktijkinformatie

NeverMindzz

Sabiene Seip

Mendelssohnlaan 31
9402 RW Assen
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met NeverMindzz
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.