Home > Vind hulp > Nathalie Leenen | Herstelcoaching

Nathalie Leenen | Herstelcoaching

Als “uitrusten" en "goed voor jezelf zorgen” niet meer lukt

Je hebt extra vrij genomen om uit te rusten. Ontspannen dagjes voor jezelf gepland. Met vriendinnen afgesproken en aan je collega’s gevraagd om extra werk beter te verdelen…

Toch blijft de werkdruk hoog en jij gaat steeds meer opzien tegen je werkdag. Je ligt wakker van je werk. Collega’s die uitvallen, worden niet vervangen en er moet steeds meer gebeuren – in minder tijd.

Je komt te weinig toe aan de zorgtaken voor je cliënten en het contact met hen. Je bent veel te veel bezig met regeldingetjes en administratie, die stapelen zich op. Na je dienst kom je bekaf thuis. En soms ben je tussen twee diensten ook nog bezig met je werk, al is het maar in je hoofd.

Je mist de energie en het plezier die je vroeger in je werk had.

Gewoon weer lekker aan het werk

Je zou willen dat je weer opgewekt naar je werk zou gaan, met zin in je dag. Dat je gewoon je werk kon doen. Dat waarvoor je ooit gekozen hebt: zorgen voor je cliënten, aandacht voor ze hebben.

Stel je voor dat je daar de rust en de energie voor hebt. Dat je ’s morgens uitgerust wakker wordt en je door de dag heen fit genoeg voelt.
Dat je op een werkdag snel regelt wat er nodig is, maar je vooral kunt richten op wat jij leuk vindt in je werk: werken met je cliënten, contact met je collega’s.

Denk je eens in dat je thuiskomt van je werk en nog energie hebt voor wat leuks. Voor je gezin, je vrienden of je sport. En dat je dan even helemaal los bent van je werk en geniet van wat je op dat moment aan het doen bent.

Dan heb je weer de energie die je vroeger had, en weer echt plezier in je werk.

Dat kan! Je kunt herstellen met een persoonlijke coach

Met een kort en intensief coachingsprogramma van 10 sessies in vier maanden kun je weer snel en met plezier aan het werk.

Tijdens dit coachingsprogramma werk je met de coach intensief samen. Je doorloopt de drie fases van herstel: opladen, oplossen en oppakken. In de laatste fase doen we dit in samenwerking en met begeleiding van je (operationeel) manager.

Na vier maanden streef je voor 40% weer aan het werk te zijn:

Gemiddeld duurt het dubbel zo lang, acht maanden, voordat je jouw werk weer oppakt. Met dit herstelcoachingstraject is het mogelijk dat je in vier maanden weer voor minimaal 40% terugkeert in je werk.

Met vier maanden herstelcoaching help ik je eerst weer op te laden waarbij je vervolgens aan de slag gaat met jouw persoonlijke dilemma’s. Je krijgt steeds meer vertrouwen in je eigen handelen waardoor je steeds beter kan omgaan met de stresssituaties en emoties. Als dat weer steeds beter lukt ga je in overleg met je werkgever langzaam weer aan het werk, waarbij jij je nieuwe werkwijze toepast.

Zodra je weer met goede begeleiding op je werkplek gestart bent, en je de mogelijkheid hebt om je werk op een andere manier op te pakken, krijg je steeds meer plezier in je werk en zal je productiviteit weer omhoog gaan. Niet alleen de feitelijke werkdruk vermindert weer, maar ook de ervaren werkdruk daalt.

Door je nieuwe manier van werken structureel toe te passen, voel jij je weer beter in je vel en werk je toe naar een volledige werkhervatting.

Wat investeer je?

Voor het totale begeleidingsprogramma van vier maanden (de fases van opladen, oplossen en oppakken) betaal je het bedrag van € 1997,00 ex btw.

Wanneer Fase 1 Opladen al is afgerond (via de onlinetraining Stress de Baas of door deelname aan de herstelweek in Frankrijk) kan het traject ingekort worden. Dan betaal je € 1297,00 excl. BTW.

Meer informatie over Nathalie Leenen, de herstelcoachingstrajecten en een gratis stresstest is te vinden op www.nathalieleenen.nl

 

What do you want to do ?

New mail

Praktijkinformatie

Nathalie Leenen | Herstelcoaching

Nathalie Leenen

Nieuwe Hoven 103
4205BB Gorinchem
Neem direct contact op met Nathalie Leenen | Herstelcoaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.