Home > Vind hulp > MyTime Creator

MyTime Creator - voor timemanagement en stressreductie

Timemanagement en stressreductie voor jou

Minder stress, meer rust en meer voldoening

Vergelijk jij jezelf met anderen, werk je hard en ben je nooit helemaal tevreden? Heb je het gevoel geleefd te worden, met onvoldoende overzicht en heb je moeite met prioriteiten stellen en beslissen? Herpak je belangrijkste hulpbron in je leven: tijd.

Goed timemanagement is een praktisch middel om overmatige stress te beperken. Eenvoudige tips, tools en methoden kunnen je al snel verder helpen om meer ‘in control’ te zijn. Het goede nieuws is: dit kun jij leren. Het slechte nieuws: een nuttige timemanagement tip lezen op social media helpt niet, er is meer nodig. Daarom hebben we een online platform opgezet, zodat jij super effectieve technieken kunt leren kennen, kunt toepassen en kunt genieten van jouw nieuwe vaardigheden. En als je dit prettig vindt, met persoonlijke ondersteuning in coachgesprekken.

Zodat je meer rust kunt ervaren. Met meer tijd om te werken aan wat jij belangrijk vind. En je meer ruimte hebt voor creatief werk.

Kijk eens hoe makkelijk dat gaat.

Over Frank Rood

ondernemer | trainer | coach

Ik ben Frank Rood, de oprichter van MyTime Creator. Ik heb zoveel mensen gezien die gehaast leven. Die hard werken, stress ervaren en hun tijd niet besteden aan wat en wie ze belangrijk vinden. Ik heb dat ook gedaan. Veel stress, overbelast en uiteindelijk burn-out.

Door training, coaching en werken aan mijzelf heb ik dit omgedraaid; ik geniet nu van focus, flow en innerlijke rust. Iets wat ik jou ook van harte gun.

Ik heb MyTime Creator opgericht om je te helpen met het managen van jouw tijd en energie. Samen ontdekken we wat jou plezier, voldoening en innerlijke rust geeft.

Praktijkinformatie

MyTime Creator

Frank Rood

Elgarpad 18
3906 BJ Veenendaal
  • In de natuur
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met MyTime Creator
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.