Home > Vind hulp > MRoutes Coaching en Training > MRoutes Coaching

MRoutes Coaching & Training / Burnout & Stress

MRoutes Coaching & Training

MRoutes

Burn-out & Stress Coach

 

Persoonlijk & individueel

Met MRoutes wordt gekeken naar een persoonlijk maatwerkplan. Dat kan pas na een intensieve intake, waarna er een traject volgt met persoonlijke begeleiding door individuele 1-op-1 sessies in de natuur. Wandelen, joggen of fietsen. Luisteren, de goede vragen stellen, zodat je tot jouw goede inzichten komt. Leidend of begeleidend. Door letterlijk te bewegen in de buitenlucht wil ik je weer je eigen kracht laten voelen en met behulp van die eigen kracht meer inzicht te geven in het leven in het algemeen en je eigen leven in het bijzonder.

Omdat MRoutes altijd uitgaat van maatwerk, ligt er geen standaardplan klaar. Dat gaat namelijk tegen mijn visie in, omdat ik zelf gemerkt heb dat ik het meeste gebaat was bij doelen en plannen die specifiek bij mij passen. Niet alleen tijdens sport en werk, maar ook en vooral bij mijn eigen trajecten.

Beweging door beweging

MRoutes helpt je om te bewegen door te bewegen, om zo bij de kern te komen en daarmee weer de regie te pakken over je leven. Dat doen we door letterlijk van binnen naar buiten te gaan met coachsessies in de buitenlucht, in de meest mooie natuurgebieden. Heerlijk buiten bezig zijn, zonder dat er een prestatieve component is. Jij bepaalt het tempo en het ritme, zodat je de (vrijgekomen) energie maximaal kan benutten voor datgene waar het écht om gaat.

Door mijn intensieve begeleiding ben ik niet alleen een persoonlijke coach maar ook een buddy waar je op terug kan en mag vallen. Tijdens de hele duur van ons coachingstraject sta ik naast je, achter je en voor je. Om je te adviseren, te begeleiden en te trainen. Samen gaan we via jouw persoonlijke (M)route op weg naar de beste persoon in jezelf.

 

Visie

MRoutes werkt volgens het totale mens-principe. Dit is een menskundige benaderingswijze die zich verdiept in het functioneren van de mens op basis van talent, oriëntatie en karakter en dan vooral de balans ertussen. Niet alleen het gedrag van mensen, maar ook de onderliggende drijfveren bepalen hoe iemand zich kan ontwikkelen om zo de beste versie van zichzelf te zijn. Met de coaching van MRoutes krijg je de tools aangereikt om die versie te vinden en vast te houden.

De methode is een combinatie van lichaamsbeweging zonder prestatiedruk en coaching gericht op het herstellen van de fysieke, emotionele en cognitieve balans. De sessies zijn altijd in de natuur. De aanpak is mensgericht, ontwikkelingsgericht en resultaatgericht. Tijdens het traject krijg je niet alleen de ondersteuning vanuit MRoutes, maar ook het overzicht. Waar sta ik? Waar ga ik naartoe? Waar wil ik terecht komen?

 

Kennis en vaardigheden

Bij mijn coachingsessies sluit ik aan met verschillende elementen uit mijn opleidingen. Deze elementen combineer ik met mijn kennis, vaardigheden en ervaring die ik als tools kan gebruiken. Elementen die ik inzet zijn uit de (positieve)psychologie, cognitieve- en oplossingsgerichte gedragstherapie, Acceptance and commitment Therapy (ACT), Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Rationele Effectiviteits Training (RET), Lichaamsbewustzijn/lichaamswerk, Ontspanningstechnieken en Mindfulness.

Mijn kennis en vaardigheden op het gebied van psychologie en coaching blijf ik continue ontwikkelen en houd ik up-to-date via opleidingen, workshops, lezingen, congressen, inspiratiedagen, (super)intervisie en trainingen.

 

Contact

Wil je meer info nadat je deze pagina hebt gelezen of wil je een afspraak maken om te kijken waarmee ik je kan helpen? Bel 06-42252025 of mail naar info@mroutes.nl

Volgen op LinkedIn of Facebook? Dat kan ook. Op LinkedIn kun je me vinden onder MRoutes Coaching & Training. En op Facebook onder @MRoutes

Praktijkinformatie

MRoutes Coaching

Marc Routs

Straelseweg 395
5916 AC Venlo
  • In de natuur