Home > Vind hulp > Monique Heijst

Systemisch coach, familieopstellingen

Familieopstellingen, systemisch coach

Doorbreek ingesleten patronen

Loop je vast in je werk, je gezin of heb je het gevoel dat je te veel ballen tegelijk in de lucht houdt en je er zelf bij inschiet? Hoog tijd om tijd in te ruimen voor jezelf en bewuste keuzes te gaan maken. Zoals een goede vriend ooit tegen me zei: ‘You’re in the driver’s seat.’ Ik ondersteun je graag bij het onderzoeken van jouw struggle en de stappen die je graag zou willen zetten.

Ik coach – met veel plezier – jongeren en volwassenen 1-op-1 en ik organiseer, samen met Tamara Meijer-Elzas, workshops over persoonlijke thema’s vanuit systemisch perspectief (familieopstellingen), zie ook: https://www.4mamamagazine.nl/2017/05/bewuste-keuzes/. In 2023 is een nieuwe reeks gestart. Data op aanvraag.

Als kindercoach ben ik o.a. betrokken bij de Amsterdamse Montessori School in Amsterdam. Ik ondersteun daarnaast het team met begeleiding van leerlingen op sociaal-emotioneel gebied. Op andere scholen ben ik daarvoor ook inzetbaar.

Daarnaast geef ik kinderen op basisscholen kinderyogalessen om zo meer rust en aandacht in klassen te creƫren. Data in overleg.

Vanuit mijn eigen praktijk ondersteun ik jongeren die ergens tegenaan lopen en een luisterend oor zoeken. Samen maken we een stappenplan en werken oplossingsgericht, vanuit de eigen kracht van kinderen. Ook word ik ingeschakeld als rouwbegeleider voor kinderen die een ouder of andere dierbare verliezen.

Werkwijze: betrokken, bevlogen, zorgvuldig, oplossings- en samenwerkingsgericht.
Meer informatie: moniqueheijst.nl en luistermoeder.nl, +31622922733.

 

Flyer workshop 2023

Praktijkinformatie

Monique Heijst

Monique Heijst

Schubertstraat 56
1077 GW Amsterdam
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Monique Heijst
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.