Home > Vind hulp > Moniek Pronk Coaching

Creëer je eigen doorbraak, door je klachten aan te pakken bij de wortels.

Kruip weer achter het stuur van je eigen leven en leef met passie.

Transformatiecoaching, regressietherapie en voorouderlijke heling

Ben je altijd maar altijd druk, druk, druk? En zegt je lichaam nu: “Tot hier en niet verder?”

Of heb je het gevoel het nooit goed genoeg te doen en ben je bang voor afwijzing? En leidt dat tot please-gedrag?

Dan verlang je misschien inmiddels stiekem ook wel naar meer rust en voldoening. En zou je veel meer je eigen pad willen lopen.

Sta dan eens stil bij het idee hoe oud die gedragspatronen al zijn. Hoe oud was je toen je bent gaan pleasen?

Misschien voel je al een tijdje dat je in een overlevingsmodus zit en onverwerkte zaken met je meedraagt. Maar toch probeer je je hoofd nog boven water te houden. Of je bent door een gebeurtenis in je leven wakker geschud en nu voel je dat het echt tijd is om een innerlijk helingsproces met jezelf aan te gaan?

Verlang je ernaar om weer meer in verbinding te zijn met jezelf en de mensen om je heen? Wil je meer naar je gevoel leren luisteren?  En vind je het spannend om je authentiek te uiten? 

Hoe zou het dan zijn als je nu vanuit vertrouwen meer je hart zou gaan volgen en stappen zet naar een gelukkiger en vrijer leven?

Kies ervoor om het eens anders aan te pakken. Bevrijd jezelf van frustraties, angst, (voorouderlijke) trauma’s, twijfels, overtuigingen en gedragspatronen. Ga meer groeien en bloeien door aan je eigen ontwikkeling te werken.

Meld je nu gelijk aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat kan ik voor je doen?

Mijn naam is Moniek Pronk. In 2017 kreeg ik een burn out. Ja, omdat ik al jaren over mijn grenzen was gegaan in mijn toenmalige baan, maar ook doordat ik mezelf al te lang negeerde in mijn diepste verlangens. Al te lang negeerde ik de signalen van mijn hart. Met oa meditatie, yoga, transformatiecoaching, energiewerk, innerlijk kindwerk en regressietherapie kwam ik weer in contact met mezelf. En inmiddels geef ik al dat moois ook door in mijn begeleiding aan anderen.

Ik help je weer in contact te komen met alles wat er in je speelt. Belemmerende overtuigingen, weggestopte emoties, fysieke klachten, en je diepste verlangens. Ik leer je dat alles in jou er mag zijn. Je diepste pijn en je grootste kracht. Alles maakt jou jou. En een reis naar groei begint pas met voelen en zelfacceptatie.

​Een reis die ik zelf ook heb gemaakt en die in feite niet eindigend is. Durf jij die mooie en diepe reis in jezelf aan te gaan? Ik begeleid je graag vanuit mijn praktijk in Zwolle of eventueel online.

Ik ontvang mensen altijd eerst voor een intakesessie en dan beslissen we samen welke coaching, therapie of welk programma het beste past bij jouw hulpvraag. Ik zie mensen altijd minimaal 3x waarvan de intake de eerste keer is.

Op mijn website zie je mijn uitgebreide aanbod aan programma’s, coaching en therapie die ik aanbied.

Wat levert het je op?

Meer vrijheid en rust, vertrouwen, passie, authenticiteit en verbinding

Je wordt je bewust van jezelf, je lijf, je gedachten, emoties, gedrag en (voorouderlijk) trauma. Je leert er mee te zijn in plaats van het af te wijzen. Je gaat weer in kansen denken, zet in vertrouwen stappen en ontwikkelt en manifesteert je leven zoals jij dat wil vanuit je authentieke zijn. Je durft jezelf te laten zien en jouw waarheid te delen.

Mooie bijkomstigheid is dat het helen van jezelf niet alleen je eigen leven en werk/bedrijf positief beïnvloedt, maar ook je familie, je voorouders en het collectief. Je kunt anderen niet veranderen, maar doordat je zelf heelt en groeit, beïnvloedt dat automatisch alles en iedereen om je heen. Het leven wordt hierdoor alleen maar rijker. Je zal meer dankbaarheid en overvloed gaan ervaren.

‘The longest journey of any person is the journey inward’.

Plan nu jouw gratis kennismakingsgesprek.

Praktijkinformatie

Moniek Pronk Coaching

Moniek Pronk

Agnietenbergweg 2
8034PH Zwolle
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Moniek Pronk Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.