Home > Vind hulp > Mon Ami Coaching

Voor persoonlijke groei door bewustwording.

Burn-out, depressie, vermoeidheid, angst of het vast zitten in een vicieuze cirkel waar je maar niet uit lijkt te komen mijn "Re-NEW" programma kan jou hierbij helpen!

Hoe kun jij je weer lekker in je vel voelen en meer in verbinding blijven met jezelf? Positief, energiek, ontspannen en vitaal?

Dit lijkt misschien “nog ver van je bed show” wanneer je je moe, depressief, gespannen of uitgeput voelt maar met een holistische aanpak en begeleiding kun jij je leven echt een positieve wending geven. Laat mij je die helpende hand bieden.

Wat kan je van mij verwachten?

Word wie je werkelijk bent. Laat los wie je geleerd hebt te moeten zijn.

In mijn rustgevende praktijk aan huis richt ik mij volledig op jou en jouw proces.
Als holistisch Coach bekijk ik mensen vanuit het totale functioneren, ondersteun ik je met praktische en inspirerende leefstijl- en gezondheidsadviezen waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt.
Via mijn ontwikkelde Re-NEW programma dat bestaat uit een traject van 6 of 8 maanden waarvan 2 sessies à 1,5 uur iedere maand, neem ik je mee in intensieve coachingssessies en/of energetische therapie, hypnose, ademwerk en klanktherapie.
Hierbij ondersteun ik je in het vergroten van jouw bewustzijn, zelfhelendvermogen en dus jouw levenskwaliteit. Ik help je om bewust te worden van spanningen in jouw lichaam. Spanningen die veelal aan de basis liggen van spierpijn, vermoeidheid, depressie, angsten, burn-out of fysieke of mentale en emotionele klachten. Ik nodig je uit om via de kracht van ademhaling bewust te worden van jouw lichaam en eventueel onderdrukte emoties.
Via de juiste manier van ademhaling worden de emoties die geen aandacht hebben gehad, in beweging gebracht. Emoties gaan weer stromen waardoor je geholpen wordt om deze los te laten. Met als gevolg dat je je bevrijd kunt voelen van fysieke pijnen of oud zeer. Met de kracht van juiste ademhaling kun je jezelf weer als één geheel ervaren en dichterbij jouw gevoel komen als gevolg van een buitenwereld die soms kan overweldigen.
Door de juiste manier van ademhalen voel je je meer aanwezig in het hier en nu en meer geaard in je eigen lijf.

Durf jezelf op nr. 1 te zetten.

Waar sta jij op je eigen prioriteitenlijstje?

Het Re-NEW programma alsook alle andere behandelingen en consulten zijn erop gericht om psychische, emotionele of (spier)spanningen los te laten, transformerende inzichten te verkrijgen, geblokkeerde energieën te laten stromen en rust te ervaren. Kortom het biedt jou een moment van echte aandacht voor jezelf, voor ME-TIME. Want zodra je goed voor jezelf zorgt, ben je ook in staat om werkelijk voor een ander te zorgen. Begin dus eerst bij jezelf!
Ben je benieuwd of het Re-NEW Programma, Energetische therapie, ademwerk, hypnose of Klanktherapie iets voor jou kan betekenen?
Bezoek dan even mijn site voor meer informatie: www.monami-coaching.com
Plan een vrijblijvende Match Call met me in door mij te mailen naar: info@monam-icoaching.com of het contactformulier hier op Balansportaal in te vullen.
Graag help ik je bij jouw proces.
Praktijkinformatie

Mon Ami Coaching

Aminata Cicillia

Lester Youngpad 42
3543 GJ Utrecht
  • Bij jou thuis
Neem direct contact op met Mon Ami Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.