Home > Vind hulp > MNGme | Ondernemers Coaching

MNGme NLP Coaching

Waar ik je bij kan helpen!

Loop je vaak tegen jezelf aan? Heb je het idee dat je jezelf klein houdt? Als ondernemer, als mens?

Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik kan jou helpen om je gedachten te ordenen, om meer zelfvertrouwen te krijgen en om beperkende overtuigingen of gedrag te doorbreken.
Ik noem mezelf professioneel dromenvanger, omdat het mijn persoonlijke missie is om zoveel mogelijk dromen om te zetten naar realiteit.

Wat is NLP coaching?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren, en dit is de basis van mijn coaching. Het vertelt ons hoe ons brein werkt, waar bepaalde overtuigingen vandaan komen, en belangrijker: hoe je er vanaf komt.

Daarnaast ben ik van nature een doener, iemand die beweging brengt en mensen weet te motiveren. Je kunt dus bij mij terecht voor die schop onder je kont, advies en begeleiding om het maximale uit jouw droombusiness / droomleven te halen!

Wat voor coaching kan ik ontvangen bij MNGme?

Mariska Vermeulen helpt jou om jouw droom om te zetten naar een concreet plan. Ook kan zij jou 1 op 1 maatwerk business coaching geven.

Daarnaast is er beperkte ruimte voor persoonlijke intervisies om bepaald gedrag of niet helpende patronen te doorbreken.

Op het gebied van zelfvertrouwen, is life coach Johan van Dijk jouw go-to coach. Hij is ook vanuit MNGme beschikbaar voor lifecoaching om met jou 1 op 1 aan de slag te gaan met jouw zelfvertrouwen, en het werken vanuit je innerlijke kracht.

Wat is het resultaat?

Wij doen er alles aan om jou te coachen naar jouw droomleven. Afhankelijk van de energie die jij er zelf in stopt, zul je grote stappen gaan maken:

  • Je wordt je bewust van blokkades die (onbewust) zijn opgebouwd.
  • Je leert je eigen overtuigingen kennen en kan afscheid nemen van beperkende overtuigingen.
  • Je gaat jouw droom concreet maken, zodat het een plan is waar je gericht naartoe kunt werken.
  • Je leert hoe je focus houdt zodat je jouw droom ook echt werkelijkheid laat worden.
  • Je leert leven vanuit jouw innerlijke kracht.

Prijzen coaching

Business coaching

Business coaching door Mariska Vermeulen is maatwerk. Zij werkt in trajecten van 3 maanden, waarbij je in 6 sessies met continue ondersteuning, aan de slag gaat. De kosten hiervoor zijn € 1.999.

The Dreamcatcher Acasdemy

Een aantal keer per jaar start er een groepstraject van 8 weken, speciaal voor ondernemers die een boost willen geven aan hun droombusiness. Dit traject kost € 1.493 en bestaat uit wekelijkse live masterclasses, een online leeromgeving met elke week nieuwe opdrachten en informatie, 1 op 1 sessies met Mariska en een mastermind met andere ondernemers.

MNGme | Meer informatie

Kijk op MNGme.nl of mail naar mariska@MNGme.nl

Lifecoaching

Je kunt met Johan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen zodat je met hem kunt inschatten welk traject het beste bij jou past op dit gebied. Hiervoor kan je direct een afspraak met hem maken via deze agenda: https://calendly.com/johanvandijk/kennismakingsgesprek

Over Mariska Vermeulen & MNGme

Mijn naam is Mariska Vermeulen, ik ben professioneel dromenvanger.

Mijn persoonlijke missie is zoveel mogelijk dromen om te zetten naar de werkelijkheid. Want hoeveel leuker zou jouw leven worden, wanneer het écht jouw droomleven is?

Het is voor iedereen weggelegd, zolang je de succesformule weet & snapt hoe je van je droom een plan kunt maken.

Na 17 jaar als projectmanager, waarbij ik veel kennis op heb gedaan op het gebied van sales, marketing en het uitwerken van verkoopbare concepten, ben ik mijn eigen bedrijf gestart: MNGme.

Dit ben ik gestart vanuit de visie dat ik mijn kennis wil delen. Ik deel nu mijn kennis op het gebied van (verander)management, efficiënt werken & dromen omzetten naar concrete plannen met jou!

Mijn talent zit in het maximaal benutten van jouw potentieel, kansen signaleren en jouw niet-helpende patronen doorbreken. Alles om jou én jouw bedrijf te laten groeien.

Praktijkinformatie

MNGme | Ondernemers Coaching

Mariska Vermeulen

Anthony van Lalainglaan 1
4101HS Culemborg
  • In de praktijk
  • Online