Home > Vind hulp > MNGme | Coaching & Reiki

MNGme Coaching

Waar ik je bij kan helpen!

Je werkt aan je doelen, de finishlijn is bijna in zicht, maar dan gaat het mis. Je raakt onzeker, uit balans en zegt tegen jezelf “Laat ook maar zitten / Misschien ben ik er nog niet klaar voor / Ik kan het niet / Het is niet voor mij weggelegd…”

Of je zit middenin allerlei veranderingen, en ervaart hierdoor stress, angstgevoelens of slapeloosheid. Of je loopt al tijden tegen fysieke ongemakken aan, en weet niet hoe je het kunt oplossen. Ligt er misschien iets anders aan ten grondslag?

Iedereen komt blokkades tegen. De weg naar succes is geen geasfalteerde, rechte route. Het is een klim, niet alleen omhoog maar ook met dalen waar je doorheen moet. Maar laat je niet gek maken door oude patronen, they mess up your vibe!

Ik merkte dat ook ik tegen bepaalde blokkades aan liep, en ben in contact gekomen met Reiki.

Wat is Reiki?

Binnen Reiki werk je met de universele levensenergie. Je gebruikt deze om blokkades op te heffen, klachten (zowel fysiek als mentaal) weg te nemen en meer rust, kalmte of energie te ervaren. Whatever you need, you’ll get. Ik ben gecertificeerd Usui Reiki beoefenaar, waardoor ik jou kan helpen om je blokkades te doorbreken, rust in te bouwen of klachten te verminderen.

Dit kan ik doen via een tafelbehandeling in mijn praktijk, of op afstand.

Bij een tafelbehandeling “scan” en heel ik je energie door handopleggingen, waarbij je volledig kunt ontspannen. Uiteraard volledig gekleed en met respect voor privacy.

Door mijn achtergrond in coaching (NLP) kan ik je ook helpen om gerichte stappen te maken op basis van blokkades waar je aan kunt werken.

Hoe werkt een Reiki healing op afstand bij MNGme?

Tijdens een energie healing op afstand hoef je niets te doen. Het enige wat jij nodig hebt is een half uur tot een uur voor jezelf, in een ruimte waar je niet gestoord wordt.

Je gaat lekker liggen of zitten, en op de afgesproken tijd maak ik contact met jouw energie. Ik zoek je blokkades op en ga hiermee werken. De healing duurt 20 minuten. Daarna neem ik contact met je op om te checken hoe het met je gaat en wat je hebt ervaren.

Natuurlijk stuur ik jou ook een berichtje met mijn ervaring, en tips die ik voor je heb naar aanleiding hiervan. Ook de dag na de healing mag je nog even contact opnemen, vaak verwerk je ‘s nachts nog veel of ontstaan er daarna vragen. Wanneer je brein probeert te begrijpen wat er is gebeurd, haha!

Wat is het resultaat?

Iedereen ervaart een Reiki healing anders, omdat het precies geeft wat jij nodig hebt. Maar wat je kunt verwachten na een Reiki healing:

 

  • Je wordt je bewust van blokkades die (onbewust) zijn opgebouwd. De blokkades worden losgemaakt en opgeruimd.
  • Reiki helpt je bij het verwerken van psychische en lichamelijke klachten.
  • Reiki zal je helpen weer in balans te komen. Het verlicht stress, helpt ontspannen, geeft energie en zorgt dat je lekkerder in je vel zit.

Prijzen Reiki healings

Reiki op afstand

Een Reiki healing op afstand van 20 minuten kost € 18,-.

Je kan ook kiezen voor de Reiki Healing Journey. Je betaalt dan slechts € 80,- voor 5 healingsessies.

 

 

MNGme | Meer informatie of boeken?

Dit kan op MNGme.nl/Reiki of stuur mij een berichtje via mariska@MNGme.nl

Reiki tafelbehandeling

Een tafelbehandeling (in de praktijk van MNGme in Culemborg) duurt 45-60 minuten en kost € 79,-.

Over Mariska Vermeulen & MNGme

Mariska Vermeulen (1987), is bijna 17 jaar in groothandelsland actief geweest. Eerst als assistant en later als (project)manager. Zij is MNGme gestart om bedrijven én individuen te begeleiden in het bereiken van hun doelen en dromen. Naast haar tweede graad Reiki heeft zij een opleiding Management gevolgd en is zij in het bezit van een NLP practitioner.

Over MNGme

MNGme richt zich op ontwikkeling. Bedrijven én individuen begeleiden en ondersteunen in het halen van hun doelen. In het vervullen van hun volledige potentie. Shaping businesses & lives.

MNGme bestaat uit twee onderdelen.

“MNG” staat voor manage. Managen heeft te maken met het zakelijke, het harde. Doelen stellen, plannen, aansturen en bijsturen. Alles om die doelen te kunnen behalen. Maar dat kan niet als je zelf tegen blokkades aan loopt, of de mensen in je team niet mee krijgt.

Daar staat “me” voor. Me staat voor het persoonlijke, de ontwikkeling en vrij zijn van negatieve stress. Hierdoor staat de ruimte voor groei, en zal je merken dat alles alligned is om de doelen ook daadwerkelijk te halen.

Praktijkinformatie

MNGme | Coaching & Reiki

Mariska Vermeulen

Anthony van Lalainglaan 1
4101HS Culemborg
  • In de praktijk
  • Online