Home > Vind hulp > Mirjam Cuppen Coaching

Mirjam Cuppen Coaching

Voor de buitenwereld lijkt het alsof je een perfect leven hebt; leuk huis, gezin met alle-kanten-opvliegende pubers-to-be en een uitdagende drukke baan. Kortom je hebt alles voor elkaar maar van binnen ervaar je geen voldoening. Het lijkt alsof je alles onder controle hebt maar je hebt het gevoel dat je wordt geleefd en dat je niet echt doet wat je zelf wil en waar je hart sneller van gaat kloppen.

Je vraagt je af wanneer jij zelf aan de beurt bent en meteen komt dan de vraag in je op of je wel weet wat je eigenlijk echt wil dus stop je die gedachte snel weer weg.

Je voelt dat er verandering moet komen maar je weet niet hoe je dat moet aanpakken.

Herken je dit?

De wekker gaat. Voor je gevoel is het nog midden in de nacht, maar je stapt uit bed want de plicht roept. Je kinderen denken er blijkbaar anders over want pas na 3x aansporen komen ze slaperig hun kamer uit. Jij staat ondertussen al in de zorgmodus: ontbijt, lunchtrommels en 1001 dingen die nog moeten gebeuren. Na nog meer aandringen dat ze nu toch echt op moeten schieten anders komen ze te laat op school, stappen ze op de fiets en zwaai je ze met een zucht uit. Ondertussen heeft het zweet je bilnaad bereikt en met gezwinde spoed scheur je naar je werk waar je met piepende remmen tot stilstand komt. Het schaamrood op je kaken want weer niet gelukt om op tijd te komen..

Op je werk is het flink aanpoten. De een na andere order in te voeren en de telefoon staat roodgloeiend. Een collega is helaas nog steeds ziek dus jij zet er nog een tandje extra bij. Als je baas naar je toe komt met de vraag om een extra taak van je collega erbij te doen is het enige wat je kunt hem glazig aankijken. Tegen lunchtijd zie je dat je thee van vanochtend onaangeroerd en inmiddels koud is geworden. Snel onder lunchpauze die extra opdracht in het systeem invoeren. Helaas geen tijd om die zieke collega te bellen om te vragen hoe het ermee gaat.

Inmiddels is je humeur onder het nulpunt gedaald al was het maar omdat je niet alleen je eigen werkdruk voelt, maar ook die van je collega’s. Je voert je werk uit als een robot en als je eindelijk je laatste opdracht hebt afgerond, heb je de tijd die je vanochtend te laat was al in 40-voud ingehaald. Je schiet snel de dichtstbijzijnde supermarkt in en grist een kant-en-klaar maaltijd uit de koeling want het is al veel te laat om nog uitgebreid te gaan koken.

Je kinderen zijn net op tijd klaar met eten voor de voetbal- en ballet trainingen die steeds eerder op de avond lijken ingepland te worden. Jij bent inmiddels volledig uitgeput en leeggezogen want je hebt al je kruit al verschoten. Geen energie meer om nog leuke dingen te ondernemen, laat staan om je lijf in beweging te krijgen in de sportschool. De zumbales moet maar wachten tot morgen.. of overmorgen.

Je slaapt weer slecht, schrikt vaak wakker en denkt aan de dingen die je morgen allemaal op je lijstje hebt staan; toch maar opgeschreven voordat je ze anders vergeet. Het is weliswaar een part-time dag maar je voelt al aan je water dat er van de helft van de to-do list niets terecht gaat komen.. Als de wekker gaat voel je je uitgeput en radeloos, je stapt toch maar je bed uit en dan sputtert je lichaam ook nog tegen..

De angst overspoelt je dat  je het helemaal niet meer voor elkaar kunt krijgen, steken laat vallen, je collega’s in de steek moet laten, misschien zelfs ziek wordt door het slechte slapen, ruzie met je partner en in geen jaren en jaren meer rust zult vinden, de angst dat er nooit een eind aan komt…

Het eind is in zicht als je nu het besluit neemt om een afspraak met mij te maken…

 

Let’s make the rest of your life , the best of your life

Praktijkinformatie

Mirjam Cuppen Coaching

Mirjam Cuppen

Venrayseweg 143A
5961 NS Horst
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Mirjam Cuppen Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.