Home > Vind hulp > Midlife Pitstop

Pitstop voor 40-plussers

Voor antwoord op de vraag: Wat wil ik (nog)?

Mijn naam is Jenny Peters. Ik ben life- en loopbaancoach en noem miizelf pitstop voor 40-plussers die worstelen met de uitdagingen van de midlifefase.

De levensfase waarin we vanaf ons veertigste in belanden is een meer dan uitdagende fase. Door veranderingen op diverse vlakken in ons leven worden we meer dan ooit geconfronteerd met onszelf.

Wie willen we (nog) zijn en wat willen we (nog) doen?

Ik help mensen die op zoek zijn naar geluk en zin- & betekenisgeving door onderhoud te plegen aan hun persoonlijke en/of professionele leven. Een pitstop gaat over onderhoud.

Onze auto gaat ieder jaar naar de garage voor onderhoud omdat we niet willen stranden of voor kostbare reparaties komen te staan. Voor mensen is dit niet anders. Om optimaal te functioneren in je persoonlijke en werkende leven is ook onderhoud vereist.

Bij mijn coaching gebruik ik het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept. Dit gaat over het ontdekken en leven van jouw belangrijkste levensdoelen zodat jij kan zeggen dat je leven succesvol is (geweest). Uiteraard volgens jouw definitie van succes.

Neem kijkje op mijn website of neem vrijblijvend contact met me op als je meer wilt weten over mij of een van mijn diensten.

Praktijkinformatie

Midlife Pitstop

Jenny Peters

Emmastraat 24A
6881 SV Velp
  • In de praktijk
  • Online