Home > Vind hulp > Michiel Hiemstra Coaching, Training en Therapie voor mannen

Deep impact coaching, training en therapie voor mannen

Coaching, training en therapie met impact voor mannen

Wie ben je echt? Waar kom je vandaan? En wat wil je echt in het leven? Door het wegnemen van blokkades, praktische vaardigheden trainen en je ware potentieel ontdekken creëer je het leven wat jij echt wilt.

Vol en vrijuit leven

– Nooit meer overspannen

– Een helder plan

– Diepgaande relaties

 

Daar help ik je mee via deze drie stappen:

 

1) Blokkades wegnemen

Overtuigingen en gedrag die je ooit geholpen hebben zitten je nu soms in de weg. Denk aan altijd alles perfect willen doen, mensen pleasen, werken tot je erbij neer valt of emoties wegstoppen.

2) Ontdekken wat je echt wilt

Als je door al die automatische gedachten en gedragingen heen prikt ontdek je wie je eigenlijk echt bent. En waar je angsten maar ook je passies liggen. Zeg je “Nee” tegen wat je niet meer wilt dan ontstaat er ruimte voor wat je wel wilt.

3) Vaardigheden aanleren

Er is altijd onontwikkeld potentieel, simpelweg omdat bepaalde kwaliteiten van je vroeger niet gewaardeerd werden. Door dat potentieel te gaan zien en nieuwe vaardigheden te gaan oefenen die daarbij passen ontwikkel je jezelf tot de man die je wil zijn.

​De vraag is vooral, “Wat wil jij?”. En dat is voor velen al een lastige vraag omdat je daarvoor eerst helemaal oke met jezelf moet zijn en tot rust moet komen.

​Het is de moeite waard om met enige regelmaat die rust te nemen en er zijn veel manieren die helpen om te reflecteren op waar je vandaan komt, waar je bent en wat er nodig is om te komen waar je wilt.

Ik ondersteun je graag in dit proces. Dat doe ik in 1 op 1 sessies in mijn praktijk in Bilthoven en tijdens weekendretraites in Drenthe via www.truemen.nl

Neem gerust vrijblijvend contact op om te kijken of het wat voor je is.

Praktijkinformatie

Michiel Hiemstra Coaching, Training en Therapie voor mannen

Michiel Hiemstra

Leyenseweg 38
Bilthoven
  • In de natuur
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Michiel Hiemstra Coaching, Training en Therapie voor mannen
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.