Home > Vind hulp > Metgezel

Coaching en opstellingen met paarden

Coaching en (familie)opstellingen met paarden

Je bent welkom in de wei. Precies zoals je bent.

Wil jij weer leven in overeenstemming met wie je werkelijk bent? Ben je klaar met stagneren, terugvallen in oude patronen, of heb je even wat meer steun nodig? Wil je je weer vol vertrouwen en verbonden voelen? Hervind jezelf in het veld tussen de paarden. Liefdevol spiegelen zij je dieperliggende delen, die aan jouw gevoel en gedrag ten grondslag liggen. Zij laten je zien hoe je uit patronen kunt stappen, zodat jij vanuit vrijheid kunt leven.

Hi, ik ben Daphne Koenders

Samen met de paarden ben ik je gids in een coaching of opstelling met paarden. Als metgezel loop ik een eindje met je op. Ik vertaal wat de paarden vertellen, zodat je het zelf kunt voelen én ook begrijpen. We maken verbinding met de paarden, het veld en jij ervaart de liefdevolle steun en spiegel van de paarden. Ik help je om dit in je lijf te voelen, zodat inzichten écht verankeren en niet in je hoofd blijven zitten.

Mijn specialisatie ligt bij energetisch en systemisch coachen met paarden. In een sessie werken we met het gevoel en jouw onbewuste delen. Heel liefdevol laten paarden de diepere beelden uit je ziel zomaar aan je zien. Ze voelen jouw energie en wat er nodig is. Ze zullen er alles aan doen om jou vooruit te helpen. Het mooie is: als het kwartje valt, dan reageren ze daar meteen op!paardencoaching

Ik heb zelf jarenlang gekampt met burn out. De paarden hebben wij weer verbonden met wie ik ten diepste ben, met mijn missie, vervulling en levensvreugde en om me weer verbonden te voelen. Met mezelf, met de natuur, met de mensen om mij heen, met het leven. Meer daarover hoor je in deze podcast. Paarden kunnen spiegelen, steunen, laten zien wat er onbewust speelt en ook helen. Na deze reis die we samen afleggen in het paardenveld, ga jij met nieuwe energie en inzichten weer naar huis.

Coaching met paarden

In een coaching met paarden maak je contact met de kudde en het veld van je onbewuste. De paarden brengen je naar je kracht. Het kan gaan om dagelijkse situaties, maar ook om grote levensvragen. We werken buiten, 1:1 met een kudde paarden. Lees meer over coaching met paarden.

Opstelling met paarden

Een opstelling met paarden is een krachtige ervaring. Paarden laten zien wat er nodig is om de balans in je systeem te herstellen. Bij Metgezel kun je terecht voor familieopstellingen, themaopstellingen en energetische opstellingen. Deze vinden plaats in een kleine groep, waarmee we een veilige setting voor de ochtend of middag creëren. Lees meer over opstellingen.

Herbronnen

Elke dag zingeving is mijn motto. Je verbonden voelen, verbinding, verhalen en symboliek kunnen heel erg helpen om jezelf weer terug te vinden na een burn-out. Soms kan het lijken alsof je jezelf weer helemaal opnieuw moet uitvinden. Ik help jou om je weer te verbinden met zaken die jouw ziel voeden en te voelen wat er bij je past.

paardencoaching

Hoe zou het zijn als je tenminste een keer per seizoen een dag voor jezelf zou hebben? Een dag waarin je bewust contact maakt met de energie van dit seizoen, je onderdompelt in het bos en contact maakt met de bijzondere energie van paarden.

Herbronnen is een programma dat je vier keer per jaar meeneemt in de energie van het seizoen. In het bos, in contact met paarden kom je tot een diepe ontspanning en verbondenheid met de natuur.

Beleef de natuur bewust, dompel je onder in het bos, maak verbinding op zielsniveau met paarden, voel de helende klanken in je lichaam, word mindful en relaxt en voed je ziel met moderne rituelen. Op deze dagen kom je helemaal in ontspanning thuis in je eigen bron.

Lees meer

Metgezel paardencoaching

Praktijkinformatie

Metgezel

Daphne Koenders

Harderwijkerweg 2
6816 VA Arnhem
  • In de natuur
Neem direct contact op met Metgezel
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.