Home > Vind hulp > Metgezel

Coaching en opstellingen met paarden

Coaching en (familie)opstellingen met paarden

Je bent welkom in de wei. Precies zoals je bent.

Wil jij weer leven in overeenstemming met wie je werkelijk bent? Ben je klaar met stagneren, terugvallen in oude patronen, of heb je even wat meer steun nodig? Wil je je weer vol vertrouwen en verbonden voelen? Hervind jezelf in het veld tussen de paarden. Liefdevol spiegelen zij je dieperliggende delen, die aan jouw gevoel en gedrag ten grondslag liggen. Zij laten je zien hoe je uit patronen kunt stappen, zodat jij vanuit vrijheid kunt leven.

Hi, ik ben Daphne Koenders

Samen met de paarden ben ik je gids in een coaching of opstelling met paarden. Als metgezel loop ik een eindje met je op. Ik vertaal wat de paarden vertellen, zodat je het zelf kunt voelen én ook begrijpen. We maken verbinding met de paarden, het veld en jij ervaart de liefdevolle steun en spiegel van de paarden. Ik help je om dit in je lijf te voelen, zodat inzichten écht verankeren en niet in je hoofd blijven zitten.

Mijn specialisatie ligt bij energetisch en systemisch coachen met paarden. In een sessie werken we met het gevoel en jouw onbewuste delen. Heel liefdevol laten paarden de diepere beelden uit je ziel zomaar aan je zien. Ze voelen jouw energie en wat er nodig is. Ze zullen er alles aan doen om jou vooruit te helpen. Het mooie is: als het kwartje valt, dan reageren ze daar meteen op!

Ik heb zelf jarenlang gekampt met burn out. De paarden hebben wij weer verbonden met wie ik ten diepste ben, met mijn missie, vervulling en levensvreugde en om me weer verbonden te voelen. Met mezelf, met de natuur, met de mensen om mij heen, met het leven. Meer daarover hoor je in deze podcast. Paarden kunnen spiegelen, steunen, laten zien wat er onbewust speelt en ook helen. Na deze reis die we samen afleggen in het paardenveld, ga jij met nieuwe energie en inzichten weer naar huis.

Coaching met paarden

In een coaching met paarden maak je contact met de kudde en het veld van je onbewuste. De paarden brengen je naar je kracht. Het kan gaan om dagelijkse situaties, maar ook om grote levensvragen. We werken buiten, 1:1 met een kleine kudde paarden. Lees meer over coaching met paarden.

Opstelling met paarden

Een opstelling met paarden is een krachtige ervaring. Paarden laten zien wat er nodig is om de balans in je systeem te herstellen. Bij Metgezel kun je terecht voor familieopstellingen, themaopstellingen en energetische opstellingen. Deze vinden plaats in een kleine groep, waarmee we een veilige setting voor de ochtend of middag creëren. Lees meer over opstellingen.

Moderne ceremonies en cacao ceremonies

Elke dag zingeving is mijn motto. Je verbonden voelen, verbinding, verhalen en symboliek kunnen heel erg helpen om jezelf weer terug te vinden na een burn-out. Soms kan het lijken alsof je jezelf weer helemaal opnieuw moet uitvinden. Ik help jou om je weer te verbinden met zaken die jouw ziel voeden en te voelen wat er bij je past. Dat is voor iedereen wat anders. Door het werken met het veld komt naar boven wat voor jou belangrijk is nu. De paarden wijzen je waar je zijn moet. Lees meer over moderne ceremonies.

Daarnaast geef ik ook regelmatig cacao ceremonies samen met mijn man die muzikant is. Deze activiteit is binnen, zonder paarden. Daarbij werken we met jouw intentie, leid ik je met cacao terug naar je hart. Met verschillende instrumenten en eeuwenoude klankschalen brengen we je in een diepe ontspanning en op een laag waar je weer in verbinding komt met je hart en ziel. Dit doen we in kleine groepen op verschillende locaties, of aan huis. Bekijk de agenda. 

Ja, dit spreekt mij aan!

Wil jij je weer verbonden voelen met jezelf, met de natuur én met het grote geheel? Kom dan een van deze sessies ervaren, of we kunnen een een één-op-één traject vormgeven dat past bij jouw levensvragen. Heb je vragen, of wil je even contact? Schroom niet om mij te bellen, appen of berichten. Ook kun je mij volgen via Instagram of Facebook. Ik ontmoet je graag in de wei.

Coaching met paarden

Praktijkinformatie

Metgezel

Daphne Koenders

Middelblok 209
2831 BN Gouderak
  • In de natuur
Neem direct contact op met Metgezel
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.