Home > Vind hulp > Met Zachte Kracht

Volg je Eigen Stroom...

Bij Met Zachte Kracht...

Altijd je best aan het doen

Ervaar jij in jezelf regelmatig een gevoel van stroperigheid? Je wilt wel, maar het lukt niet… Je verlangt naar lichtheid, stromen en je moeiteloos voortbewegen. Maar je vindt jezelf steeds terug in krampachtig je best doen, het perfecte plaatje willen creëren en de ander pleasen…

De pauzeknop vinden

Hoe kom jij van de stroperigheid naar moeiteloos stromen? Om deze switch te leren maken, moet je de pauzeknop vinden. De knop die jou leert om te switchen naar de stilte. Te zakken in je lijf.

Ik neem je mee aan de hand, met simpele oefeningen, om diep in jezelf te leren voelen wat er leeft. Voorbij je kramp, alle shizzle, de hobbels en de bobbels en je kritische mind. Om daar samen te ervaren wat er voor jou werkelijk toe doet.

Ontvangen wat er is

Door met een zachte glimlach al jouw ‘shizzle’ te verwelkomen, maak je ruimte voor wat er dieper gevoeld en gezien wil worden. Door stil te worden en bewust jouw lijf te ervaren met alle gedachten, sensaties en gevoelens, vind je deze plek.

Vervolgens gaat het niet om oplossingen, maar gaat het om zien en bewust worden. Om jezelf ontvangen, met al je haken en ogen. Hoe pijnlijk soms ook. Juist door de pauzeknop in te drukken, leer je jezelf werkelijk te ontvangen. Dan ga je andere keuzes maken.

Jouw Eigen Stroom Volgen…

Je merkt dat jouw oude patroon naar de achtergrond verdwijnt en een nieuwe weg zich aandient. Een weg van meer ‘pas op de plaats maken’, bewust stil worden, je diepere weten raadplegen en van daaruit in beweging komen. Je volgt jouw eigen Stroom.

Na afloop van het traject maak je makkelijk contact met jouw diepe weten, jouw innerlijke stroom. Je ervaart weer rust, ruimte, en levenslust én een nieuw perspectief. Je zet jezelf helder neer in situaties die je lastig vindt, je reageert vanuit je échte zelf in contact met anderen en je maakt keuzes die jóu energie geven! Lees verder…

Wil jij ook weer jouw Eigen Stroom gaan volgen, boek een gratis ‘Check-in bij mezelf’ sessie.

Lees ervaringen van anderen.

Praktijkinformatie

Met Zachte Kracht

Simone van Dijk
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Met Zachte Kracht
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.