Home > Vind hulp > Mentaal en Fysiek Vitaal

Wil jij je weer energieker voelen?

Je hebt een gezin, een baan, een huis, leuke vriendinnen en toch kun je er niet van genieten. Jaren ben je min of meer op de automatische piloot doorgegaan. Gezorgd voor je gezin, je huis en je werk. Langzaam is jouw energie verdwenen en nu voel je je vooral moe.
Het wordt tijd om beter naar je lichaam en je hart te gaan luisteren en beter voor jezelf te gaan zorgen!

Wil je meer energie, minder stress en je gezonder voelen? Dan zijn daar wat mij betreft vier aspecten waar je aandacht aan zou kunnen geven:

  • Zorgen voor stressverlaging en ontspanning
  • Gezonde, hormoonproof, voeding gaan eten
  • Meer gaan bewegen
  • Aanpassingen doen zodat je beter kunt slapen

Op deze vier vlakken kan ik je als vitaliteitscoach begeleiden zodat jij weer lekkerder in je vel komt te zitten en meer energie hebt.

Je kunt bij mij op drie manieren aan de slag:

Coaching

Ik begeleid jou in een coachingstraject met een looptijd van 3 maanden. In dit traject kijken we naar hoe jij je weer fit kunt gaan voelen. In het traject kijken naar wat jou stress geeft en leer ik je ontspannings- en ademoefeningen, we kijken naar gezonde voeding, beweging en je slaap.
Dit coachingstraject is vooral geschikt als je stress ervaart en een burn-out wilt voorkomen of juist herstellende bent van burn-out. Maar ook als je lichamelijke klachten hebt, overgangsklachten of wellicht iets te zwaar bent kan ik jou begeleiden.

Coaching

Mindful wandelen

Wil jij meer gaan bewegen maar zie je de sportschool niet zo zitten? Vind je het fijn om buiten te zijn en te wanderen?
Dan is de Mind-Walk wellicht iets voor jou.

Bij mij kun je meedoen met een cursus Mind-Walk. Mindful wandelen, gecombineerd met ontspannen oefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie.
Naast de Mind-Walk is ook Fit&Power mogelijk, het actieve zusje van Mind-Walk. Hierbij lopen we actief, gecombineerd met meer op kracht en stabiliteit gerichte oefeningen.

Bewegen

Persoonlijke yoga

Misschien is een groepsles een te grote stap voor jou.
Het kan ook dat je last hebt van een fysieke of mentale klacht/diagnose en dat je wilt onderzoeken of therapeutische yoga, meditatie, mindfulness en/of ademhalingsoefeningen je daarbij kunnen helpen. In dat geval kun je bij mij terecht voor een individuele les.
Eventueel kan een individuele yogales ook door twee personen tegelijk gevolgd worden.
Ik ben gespecialiseerd in begeleiding van mensen met kanker.

Individuele yoga

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in mijn begeleiding? Kijk gerust op mijn website voor meer informatie:

Jolanda Hofman

Gratis inzichtgesprek

Wil je bij mij een coachingstraject gaan volgen, maar twijfel je nog een beetje? Je kunt nu een gratis online inzichtgesprek aanvragen. In dit gesprek bespreken we jouw vraag en leg ik uit wat ik je daarvoor kan aanbieden en natuurlijk geef ik je alvast een paar tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Aanmelden inzichtgesprek

Praktijkinformatie

Mentaal en Fysiek Vitaal

Jolanda Hofman


2807SG Gouda
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online