Home > Vind hulp > Melior, Beter & Balans

Mobiliteit & Vitaliteit

voor medewerkers van organisaties in Noord-Nederland

 

Mobiliteit

als je meer uit je loopbaan wilt halen…

Onze mobiliteitsdienstverlening is gericht op loopbaankeuzes; loopbaanheroriëntatie; outplacement en assessments. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in Noord-Nederland. Tijdens een loopbaantraject besteden wij ook aandacht aan vitaliteit, dat gaat immers hand in hand…

Meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van loopbaan lees je hier

Vitaliteit

als deze niet vanzelfsprekend is…

Binnen Vitaliteit hebben wij een breed aanbod van diensten, zoals bijvoorbeeld het Beter~na~Beter programma; LoopbaanVit; Vitaliteitscoaching en de Integrale Vitaliteitscheck. Uiteraard staan we in deze trajecten ook stil bij zingeving en missie (loopbaan).

Meer over Vitaliteit lees je hier

Birgit Bakker-Kok

Senior loopbaan- en vitaliteitscoach. Ervaringsdeskundige en daardoor zeer gemotiveerd om medewerkers te begeleiden bij het vergroten van hun vitaliteit zodat ze beter in hun vel zitten en vanuit kracht passende keuzes kunnen maken in leven en loopbaan.

Lees hier wat Birgit drijft

 

Evelyn Doornbos

Passie voor mens en dier.
Een gedreven coach om medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling, zowel op het gebied van loopbaan als vitaliteit. Zij zet bijvoorbeeld de Emmett Therapie in bij fysieke klachten of paardencoaching als interventie in trajecten. Zij is hoob-gedragscoach, TMA gecertificeerd en tot op het bot gemotiveerd om haar klanten te ondersteunen in hun proces.

Lees hier Evelyn’s verhaal

De hoob-methode®

Deze krachtige methode is ontwikkeld door Jeroen Peterse.

De methode zorgt voor blijvende gedragsverandering, in lijn met iemands doel en wordt ingezet bij onder andere burn-out; functioneringsvraagstukken; vitaliteitsvraagstukken; verbindend communiceren en verbindend leiderschap.

Tijdens deze methode word gewerkt met casuïstiek van alledag, in combinatie met een familie-opstelling en desgewenst een EMDR sessie.

De Melior Coaches zijn opgeleid tot professioneel hoob-gedragscoach, maken deel uit van het Register van Professioneel hoob-gedragscoaches en bieden de hoob-methode® aan in Noord-Nederland.

Lees hier meer over Jeroen

Kom gerust langs voor een gratis kennismakingsgesprek; de koffie/thee staat klaar!

Praktijkinformatie

Melior, Beter & Balans

Birgit Bakker-Kok

Esweg 90
9411 AK Beilen (Noord-Nederland)
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Melior, Beter & Balans
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.