Home > Vind hulp > Meet Me Coaching

Coaching en Training

 

Foto Judith Willems

Herken je dat?
Het gevoel van teveel druk op je schouders? ‘Ja’ zeggen terwijl je al zoveel te doen hebt? Het gevoel dat anderen over je grens gaan? En het moeilijk vinden daar iets van te zeggen? Of in situaties terecht komen die onprettig zijn en niet weten hoe je een houding te geven? Heb je weleens het gevoel dat je een keer door de mand gaat vallen? Dat je zo perfectionistisch bent, dat je er last van krijgt?

Ik help je stress te verminderen door te leren anders met belemmerende gedachten om te gaan. Je leert ook wat voor jou belangrijk is en daarvoor te gaan, in plaats van je te laten leiden door de waan van de dag.

Bewezen effectieve methode
Ik werk met Acceptance and Commitment Therapy, kortweg ACT. De effectiviteit van deze methode is wetenschappelijk aangetoond, zelfs op de lange termijn. Het wordt dan ook succesvol ingezet om ziekteverzuim te verminderen. Je kunt bij mij kiezen voor een coachtraject of training.

Coachtraject
Dit is een persoonlijk traject van 7 sessies van een uur. Hierin gaan we met jouw doelen aan de slag. Na de sessie maak je oefeningen in het werkboek en krijg je ondersteunend materiaal via de ACT-app.

Training
Samen met een groep mensen ga je leren hoe jouw denken een grote invloed heeft op jouw leven. Ook leer je anders, effectiever, omgaan met lastige gedachten en gevoelens. ACT maakt je bewust van wie jij bent en wat jij wilt, gebaseerd op jouw waarden. Vervolgens leer je daar ook naar te handelen.

Via de ACT-app ontvang je na de training wekelijks, 8 weken lang, filmpjes, verhalen, uitleg, en oefeningen zodat je bezig blijft met je leerproces. Daarnaast krijg je een uitgebreid werkboek met theorie en oefeningen dat je ondersteunt bij dat proces.

Foto training Learn to ACT

Wie gingen je voor?
Onze opdrachtgevers zijn o.a. Specsavers, Hunkemöller, BNN VARA, PvdA, Gemeente Amersfoort, PVH, ARAG en Praxis. Reviews over Meet Me Coaching vind je op Google en Trustpilot.

Meet Me Coaching verzorgt landelijk training en coaching om ziekteverzuim binnen organisaties te voorkomen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Praktijkinformatie

Meet Me Coaching

Judith Willems

Fokkerstraat 12
3833 LD Leusden
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Meet Me Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.