Home > Vind hulp > Meesterlijk Contact

Kan ik jou helpen met mijn expertise?
Jij als empatische professional werkt in de zakelijke dienstverlening. Bijvoorbeeld als jurist, advocaat, (kandidaat/toegevoegd) notaris, legal counsel manager of bestuurder. Jij bent altijd maar druk.
En je merkt dat je last hebt van werkstress. Of je staat voor een belangrijke keuze die jou bezig houdt en stress oplevert. Als jij steeds vaker twijfelt of je de juiste persoon op de juiste plek bent, dan ben ik er voor jou!

Ik ben sensitief, energiek en werk met humor. Het leven (en werken) is al serieus genoeg ;-).
Met mijn ervaring als juriste èn als coach, maar vooral ook door mijn levenservaring kan ik jou raken en je laten ervaren wat zelfreflectie en persoonlijk leiderschap inhoudt. En: wat en waar het jou kan brengen. Zoals een klant het beschreef: ‘Ze kan met haar indringende blik maar tegelijkertijd ook met een lach op haar gezicht vragen stellen die de kern raken en je uitdagen om dicht bij jezelf te komen’.

Durf jij in mijn spiegel te komen kijken?

Werkwijze
Je kunt bij mij terecht voor:
– een 1 op 1 coach traject (live of online via zoom/teams);
– het volgen van mijn online programma ‘ontdek de meester in jezelf’; dit programma kun je volgen met of zonder begeleiding;
– mijn opleiding ‘word meester in contact’, voor mensen die werken als (kandidaat)notaris zijn hier 22 PE punten aan verbonden;
– mijn online training ‘werken met zintuigen’; 5 bijeenkomsten van 1 uur.

Wat houdt een coach traject in? 
Een traject bestaat uit 5 1 op 1 gesprekken met tussentijdse opdrachten. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn online programma ‘word meester over jezelf’ in mijn master yourself academy. Daarnaast geef ik opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan en bied ik 24/7 de mogelijkheid om mij te bellen, mailen of appen. Zodat je juist ook tussen de coach afspraken terecht kunt met je concrete vragen. De live gesprekken vinden plaats op een locatie die we samen kiezen of online via Zoom of Teams.

Over mij als coach
Alle kennis en (levens)ervaring die ik heb opgedaan na mijn burn out gebruik ik om andere professionals zoals jij te helpen met meer plezier je werk te doen. Zodat jij de regie hebt en vanuit jouw talent en kracht je vak uit kunt oefenen. Ik ben een professionele coach met 20 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening.
Ik weet dat veel mensen die daarin werken zich niet gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Vooral als je empathisch bent, gevoelig bent voor sfeer en je daar vooral last van hebt in plaats van profijt.
Daarom heb ik oog voor JOU: de mens achter de meester. De professional in jouw vak!

Praktijkinformatie

Meesterlijk Contact

Tamara Willemse-Swagemakers


Oisterwijk
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie