Home > Vind hulp > Meer lucht Wandelcoaching

Wandelcoaching bij stress en onzekerheid

We maken bijna allemaal periodes mee in ons leven waarin we het gevoel hebben klem te zitten en even niet goed weten hoe verder. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met ingrijpende gebeurtenissen, veranderingen in je leven of ingewikkelde keuzes die je moet maken. Soms raak je verstrikt in oude patronen die je niet verder helpen, maar die niet zo makkelijk te veranderen zijn. Bovendien leven we in een tijd waarin er veel op ons afkomt, er veel gevraagd wordt, en overbelasting snel op de loer ligt.

Wil jij graag

– stress en spanning verminderen?

– een burn-out voorkomen of ervan herstellen?

– met meer compassie naar jezelf kijken en meer balans ervaren?

– helderder krijgen wat er voor jou echt toe doet en bewustere keuzes maken die echt bij je passen?

Dan kan ik je wellicht verder helpen met mijn wandelcoachtraject ‘Aandacht voor jou’.

 

Ik specialiseer me in stressklachten in de levensfase van (jong) ouderschap, omdat ik zie dat veel ouders het moeilijk vinden om voor zichzelf te zorgen en om heldere keuzes te maken. De neiging is groot om maar door te rennen om te kunnen voldoen aan alle eisen die er gesteld worden en die je jezelf stelt. Terwijl vaker stilstaan, hoe moeilijk dat ook is, je zoveel op kan leveren.

Uiteraard ben je ook welkom wanneer je in een andere levensfase zit en worstelt met bovenstaande thema’s.

Aanbod en werkwijze

Ik neem je mee naar buiten en in mijn traject ‘Aandacht voor jou’ van 5 wandelingen besteden we aandacht aan wat er speelt, waar jij naartoe wil en welke krachten en energiebronnen je daarbij kunt gebruiken. Je gaat experimenteren met wat werkt voor jou en komt telkens een stap verder.

In mijn coaching neem ik mijn achtergrond als psycholoog en mijn levenservaring mee. Ik werk met elementen vanuit mindfulness, oplossingsgerichte therapie en acceptance and commitment therapy (ACT). Het in beweging zijn in de natuur helpt je om afstand te nemen van de situatie waar je in vastloopt. Het maakt het makkelijker om meer contact te maken met je lichaam en biedt rust en ruimte om tot nieuwe inzichten en keuzes te komen.

Ik ben een rustige empathische coach en kan goed overstijgend denken en doorvragen, waardoor ik je kan helpen om jouw vraagstuk duidelijk in beeld te krijgen en om in jouw tempo stappen te zetten die tot verandering leiden.

Kijk op mijn website voor meer informatie en neem bij vragen gerust contact met me op!

Praktijkinformatie

Meer lucht Wandelcoaching

Hester van Vliet

Frankrijkstraat 313
6663 MB Lent
  • In de natuur
Neem direct contact op met Meer lucht Wandelcoaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.