Home > Vind hulp > Maureen Waanders Coaching

Voor persoonlijke en professionele groei

Word wie je bent. Laat los wie je denkt te moeten zijn.

 

Loopt het even niet meer zoals je wilt? Krijg je bijvoorbeeld geen energie meer van je  je werk, is er geen balans meer tussen werk en privé? Maak je je druk om alles en iedereen, behalve om jezelf?

Gedachten of gevoelens nemen het van je over en voor je het weet loop je tegen de spreekwoordelijke lamp. Relativeren lukt niet meer, je bent moe en ervaart constant druk. Hoe kom je hieruit?

Wat kan je van mij verwachten?

Als coach richt ik mij op jouw persoonlijk en professioneel leiderschap. Richt jij je leven in zoals jij dat wilt? En hoe zou je dat dan kunnen doen? Focus op wie jij bent en wat jij wilt. Ik geloof dat als jij jezelf echt kent en weet waar jouw hart sneller van gaat kloppen, jij kan bereiken wat je wilt. En bewust kan kiezen voor jouw geluk. Waar dan ook. Balans in huis en bij jouw ideale loopbaan

De eerste stap die we daarvoor zetten is door jezelf goed te leren kennen. Door inzicht te krijgen in je onbewuste gedachten en ingesleten gedragspatronen leer je je valkuil(en) kennen, maar tegelijkertijd ook je eigen kracht. Geef jezelf de ruimte om te worden wie je bent en wie jij wilt zijn.

Kies voor jouw geluk

Ook ik liep hier, net als zovelen, tegenaan. Het gaat allemaal lekker. Leuke baan, gezin en vrienden, maar toch trok ik het niet meer. Waarom moest dit allemaal, van wie? En het overal goed willen doen, dat lukte niet meer. Gevolg was dat ik er niet gezelliger op werd en voor de zoveelste keer tegen een burn-out aanliep. Bewust kiezen voor jezelf was in mijn geval stoppen met werken en gericht kiezen voor wat mij drijft. Een verdiepende coachopleiding volgde en daarna de start als zelfstandig coach. Voor mij is er niks mooiers dan samen jouw pad onderzoeken en de verandering realiseren die jij wilt.

Energiek, bewust en zelfverzekerd jouw leven leiden

Wil jij zijn wie je bent? Onderzoeken wat jou echt gelukkig maakt? Verlang jij naar voldoening en balans in je leven? De stip op de horizon die zorgt voor focus? Kortom; energiek en vol vertrouwen in het leven staan. Neem dan contact met mij op.

Wil je eerst nog wat meer weten over mij? Dat kan! Bel me op of neem een kijkje op maureenwaanders.nl.

 


Maureen Waanders Coaching

06-41043412
info@maureenwaanders.nl
maureenwaanders.nl

 

Praktijkinformatie

Maureen Waanders Coaching

Maureen Waanders

Stolberglaan 25
3583xk Utrecht
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Maureen Waanders Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.