Home > Vind hulp > Maunga Coaching

Van de angst niet goed genoeg te zijn naar weer in jezelf geloven

Ik begeleid jou in het balanceren van jouw perfectionisme. Samen ontdekken wie je bent zonder je perfectionisme. Je leert je perfectionisme kennen, herkennen en begrijpen. Ik help je om weer in je kracht te staan en je in beweging te brengen. Zodat je met de juiste energie voldoening ervaart en doet wat je echt wilt.

Wat kun je verwachten

Door het patroon van perfectionisme ben je vaak letterlijk uit evenwicht geraakt. Perfectionisme zorgt ervoor dat je vooral gebruik bent gaan maken van je rationele brein en je intuïtieve geest is naar de achtergrond verdwenen. Het doel van de coaching is om het evenwicht tussen beide te herstellen. Als beide delen evenwaardig zijn en samenwerken, ontstaat er harmonie. Zodra je dit evenwicht bereikt zal je op een andere manier door het leven gaan. De verkramping en de stress verdwijnen. Er komt zelfverzekerdheid, rust en energie voor in de plaats.

Empathie en vertrouwen is de basis waar vanuit ik werk. In mijn coaching maak ik veelvuldig gebruik van de metafoor van ‘de delen’. Het deel dat het perfectionisme aanstuurt en het deel dat het vrijere deel in jouw stuurt. We gaan beide leren kennen en met elkaar gaan we ze op een evenwichtige manier samen laten werken. Ik maak hierbij veelvuldig gebruik van visualisatie.

Vanuit het gesprek met ‘de delen’ bepalen we het doel voor de coaching. Wie wil je worden? Hier gaan we ook kijken wat voor jou belangrijke waarden zijn, zodat we deze kunnen integreren in jouw doel.

Ik maak in de coaching ook graag gebruik van mindfulness. Juist om het contact met jouw intuïtieve deel weer te herstellen. Maar we gaan ook doen, want juist door te doen leer je de dingen die we bespreken eigen te maken en werk je stap voor stap naar een duurzame gedragsverandering.

Meestal vinden gesprekken plaats in het bos voor wandelcoaching, maar online coaching of op locatie is ook een optie. Juist door buiten in beweging te zijn kom je meer uit je hoofd en wordt het intuïtieve deel van je brein gestimuleerd.

Contact

Als je vragen hebt of je wilt een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, dan ben je van harte welkom om contact met me op te nemen.

Praktijkinformatie

Maunga Coaching

Wendy van der List

Weeresteinlaan 10
3555 XN Utrecht
  • In de natuur
  • Online
  • Op locatie