Home > Vind hulp > Maunga Coaching

Van de angst niet goed genoeg te zijn naar weer in jezelf geloven

Ik begeleid jou in het beter begrijpen waarom je het moeilijk vind om keuzes te maken, waarom je zo hard werkt en niet het gevoel krijgt dat het je lukt, hoe je om kan gaan met al je razende gedachten.

Als expert op het gebied van perfectionisme en faalangst help ik je bij het beter herkennen van jouw patronen en hoe daar mee om te gaan. Je zult beter begrijpen wat succes en falen nu eigenlijk inhoud in tegenstelling tot de hoge verwachting die je nu bij jou zelf legt.

Wat kun je verwachten

Empathie en vertrouwen is de basis waar vanuit ik werk. Oprechte en echte verbinding is voor mij essentieel. Cliënten omschrijven mij als een coach waarbij je je vertrouwd voelt. Zonder oordeel luisteren en vanuit daar samen de stap naar verandering maken. Een fijne gesprekspartner gespecialiseerd in perfectionisme en de barrières die deze eigenschap kan veroorzaken. Iemand die prettig en geïnteresseerd is en die op een rustige manier goed tot de kern weet door te dringen.

Contact

Als je vragen hebt of je wilt een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, dan ben je van harte welkom om contact met me op te nemen.

Praktijkinformatie

Maunga Coaching

Wendy van der List

Weeresteinlaan 10
3555 XN Utrecht
  • In de natuur
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Maunga Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.