Home > Vind hulp > Martine Vecht – Professional organizing en burn-outpreventie

Martine Vecht - Professional organizing en burn-outpreventie

Helpt jou minder druk te zijn

 

Is jouw werkdruk zo hoog opgelopen dat je bang bent om burn-out te raken? Merk je dat je niet meer effectief bent, ben je het overzicht kwijt en valt beslissen je zwaar? Schakel preventief hulp in en leer je werk zo organiseren dat je in balans blijft.

Als je stress hebt, neemt je vermogen om te beslissen af; je begint te twijfelen aan je professionele bekwaamheid. Toch hoef je niet meteen naar de psycholoog. Door samen orde op zaken te stellen en de grootste bottlenecks aan te pakken, komt je zelfvertrouwen terug en kun je de touwtjes weer in handen nemen.

Ik help je met praktische tips aan meer grip, zodat de ergste stress afneemt. Kies voor mijn begeleiding als je positief geactiveerd wilt worden om aan jezelf te werken, beter je grenzen aan te geven en ruimte te maken voor herstel. Je krijgt een traject op maat dat uitval helpt voorkomen.

Over Martine Vecht

Ik ben professional organizer op de zakelijke markt. Sinds 2004 help ik mensen met stress om weer grip op hun werk te krijgen: met 1-op-1 begeleiding, workshops en online advies. Daarnaast volg ik een master Arbeids- en Organisatiepsychologie bij de Open Universiteit en ontwikkel ik opleidingen voor mijn beroepsgroep. Je kent mij misschien ook van ‘Het ABC van plannen, organiseren en optimaliseren’ en de Timemanagement scheurkalender. Klanten beschrijven me als een fijne gesprekspartner die hen helpt de chaos in hun hoofd, hun mailbox en hun taken te ontwarren zodat ze weer beslissingen kunnen nemen.

Lees meer op mijn website: martinevecht.nl

Praktijkinformatie

Martine Vecht – Professional organizing en burn-outpreventie

Martine Vecht

Graaf Florisweg 66
2805 AM Gouda
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Martine Vecht – Professional organizing en burn-outpreventie
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.