Home > Vind hulp > Martine Nicolaij Regressietherapie & Coaching

Om ergens te komen moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent.

Ben jij er klaar voor om vol zelfvertrouwen je eigen weg te bewandelen?

Heb je last van angst, boosheid, verdriet, somberheid of depressieve gevoelens? Ervaar je terugkerende problemen in relatie tot de mensen om je heen? Heb je weinig energie, burn-out of andere (lichamelijke) klachten waar je maar niet vanaf komt? Heb je al van alles geprobeerd, maar blijven dezelfde thema’s steeds weer terugkomen?

Voluit leven

Misschien weet je het al een hele tijd. Dat je het zo graag anders zou willen. Dat je je beter wilt voelen. Meer energie. Minder piekeren en in je hoofd. Meer voelen, genieten in het moment en leven vanuit je hart. En ook al is dat nu misschien nog moeilijk te geloven; het is ook voor jou weggelegd. Maar soms heb je daarvoor eerst los te komen van oude gebeurtenissen, overtuigingen en oude pijn.

Een investering in jezelf

Regressietherapie is gericht op de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen. We gaan terug naar waar het probleem ontstaan is. En ja, dat kan ook als je niet precies weet waar je blokkades vandaan komen en welke (voorouderlijke) trauma’s je met je meedraagt. Door terug te gaan naar de wortel van jouw blokkades en onverwerkte ervaringen los te laten wordt een helingsproces in gang gezet dat doorwerkt op alle gebieden van je leven. En ontstaat er ruimte voor een leven vanuit jouw eigen, authentieke kracht en zelfvertrouwen.

Regressietherapie is een investering in tijd en geld waar je de rest van je leven plezier van kunt hebben.

Voel je uitgenodigd

Je bent altijd van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende (online) kennismaking. Om samen te kijken wat je nodig hebt en hoe ik je daarbij kan helpen. Vul op deze pagina het contactformulier van Balansportaal in of neem met me op contact op via mijn website.

Je relatie(s), werk, gezondheid, vriendschappen, je algehele welbevinden… Wat het ook is dat je zou willen veranderen, voel je uitgenodigd. Ik ontmoet je graag!

Praktijkinformatie

Martine Nicolaij Regressietherapie & Coaching

Martine Nicolaij

Meester Abbink Spainkstraat 36
3401 ZH IJsselstein
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Martine Nicolaij Regressietherapie & Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.