Home > Vind hulp > Marinda Eve Coaching

Marinda Eve Coaching

Van de zoekende, gestreste dertiger, die het gevoel heeft dat ze vastzit en niet vooruit komt, naar die zelfverzekerde levensgenieter die weet wat zij wil en hoe zij dat kan krijgen!

Soms lijkt het alsof je alles voor elkaar hebt.
Je hebt een baan, vrienden, een huis, je doet leuke dingen en toch vraag jij je af: ‘Is dit het dan?‘.

Er is onrust in je hoofd, je ervaart (keuze)stress, je moet van alles, je lat ligt hoger dan hoog, alles wat je doet – doe je het liefst perfect, je zet de ander op nummer 1 en probeert (onbewust) te voldoen aan de verwachtingen van de buitenwereld.

Zo draaf je maar door, maar als je heel eerlijk bent, kost dit je bakken met energie en voel je dat het tijd is om iets te veranderen. Tijd om te gaan doen waar jij echt blij van wordt, om te kiezen voor jezelf!

Of je nu strugglet met je werk, je relatie, een vriendschap of het feit dat je geen voldoening haalt uit je leven, er is maar één iemand die hier iets aan kan doen en dat ben jij zelf.

“Only you can change your life, no one can do it for you.”

Marinda Eve Coaching | Werkwijze

In een coachtraject onderzoek je o.a. waar je nu staat en bepaal je waar je heen wilt. Het geeft je de inzichten die je nodig hebt om de regie over jouw leven weer (terug) te pakken en het leven te leven waar jij blij van wordt.
Wanneer je meer inzicht hebt in jezelf, je kracht en kwaliteiten en weet waar je blij van wordt, kun je keuzes maken die passen bij jou. Dan neem je leiderschap over je eigen leven i.p.v. dat je wordt geleefd.

Ben je benieuwd wat een coachtraject voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op en we plannen een gratis kennismakingsgesprek in.

* Reviews *

“Tijdens mijn coaching bij Marinda heb ik geleerd om keuzes te maken met mijn hart. Marinda wist haar vinger steeds op de zere plek te leggen, waardoor ik mijzelf veel beter heb leren kennen. Sindsdien maak ik keuzes waar ik echt blij van word.” – Marloes, 35

“De sessies hebben me meer gebracht dan ik van tevoren had gedacht: ik kan beter uiting geven aan mijn gevoel en dat helpt me ook om er vaker naar te luisteren.” – Charlotte, 29

“Marinda heeft mij laten voelen hoe krachtig ik eigenlijk ben en wat ik vanuit die kracht allemaal wél kan doen. Ze doet dit met heel veel warmte, liefde, luchtigheid, geduld en zonder te oordelen.” – Suzanne, 35

“Marinda is een gevoelsmens, zeer empathisch en liefdevol. Daarom is dit werk haar op het lijf geschreven. Ze spreekt en handelt vanuit haar hart en ik heb het geluk dat ik daar een stukje van mag proeven.” – Astrid, 31

Praktijkinformatie

Marinda Eve Coaching

Marinda de Koning

Cabralstraat 29-1
1057 CE Amsterdam
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Marinda Eve Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.