Home > Vind hulp > Marij Duijsters / Holistisch Coach & Massage

Ervaar je veel stress en heb je last van hoofdpijn, slecht slapen of andere spanningsklachten? Weet je niet meer hoe jij kunt ontspannen en herstellen? En heb je hierbij ondersteuning nodig? Hier kun je al meer informatie vinden.

Als holistisch coach loop ik een tijdje met je mee en bied ik mijn kennis en ervaring aan bij het ontwikkelen van je bewustzijn op verschillende niveaus. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een veilige sfeer te creëren, te luisteren, vragen te stellen, informatie te ordenen, inzicht te geven. Om een coachingstraject te starten, verhelderen we eerst jouw vraag. Je vragen kunnen heel basaal en praktisch zijn; ook met zingeving en levensvraagstukken kun je bij mij terecht.

Ontspanning vind ik belangrijk. Weten en voelen waar je blij van wordt, kan als je je ook kunt ontspannen (o.a. door massage). Door inzicht te krijgen in je blokkades gaat energie weer stromen. Dan kun je je passie en creativiteit weer (her) ontdekken. Focussen op wat je écht wilt, vergroot je bewustzijn en zelfkennis (o.a. door middel van een consult met kleurige balansflessen). Zo kun je vanuit intuïtie en met zelfvertrouwen het heft in eigen handen (terug) nemen en behouden. En kun je verkregen inzichten vertalen in acties door jezelf verder te ontwikkelen.

Ik ben van mening dat je met een coach het beste uit jezelf kan halen. Iemand die jou spiegelt; waarmee je kunt sparren over jouw vragen, twijfels en dilemma’s. Ik ondersteun je daar graag bij.

Sinds 1978 werk ik in de gezondheidszorg en heb vanuit een brede interesse ervaring opgedaan als (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige (niet meer praktiserend), preventiewerker, senior adviseur in de eerstelijnszorg en het geven van cursussen/workshops.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op.

 

Praktijkinformatie

Marij Duijsters / Holistisch Coach & Massage

Marij Duijsters

Meeuwenlaan 44
1971KR IJmuiden
  • In de natuur
  • In de praktijk