Home > Vind hulp > Marieke Verhaak therapeut voor kinderen en hun ouders

Je zit met je handen in het haar
Heb jij een kind dat vaak buikpijn of hoofdpijn heeft? Zie je dat je kind boos, verdrietig of juist heel onverschillig is? Zorgt dit thuis of op school voor stress en problemen? En voel je je soms zo ontzettend machteloos als moeder of vader?

Opnieuw balans in je gezin
We willen allemaal dat ons kind lekker in zijn of haar vel zit. Dat je kind weer blij is. Dat je kind beter kan omgaan met stress, voor zichzelf kan opkomen en meer zelfvertrouwen krijgt. En dat er weer rust en harmonie komt in je gezin. Toch?

Persoonlijke begeleiding op maat
Als ervaren hypnotherapeut begeleid ik jullie om beter in je vel te zitten, en samen opnieuw te genieten. In mijn praktijk heb ik zo vaak gezien hoe enorm goed dit kan werken. En dat gun ik jou en je kind ook.

Gratis kennismakingsgesprek
Wil je meer weten over wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Bel of mail me gerust voor meer informatie of het maken van een gratis vrijblijvende telefonische afspraak of vraag een gesprek aan via Zoom:
contact@mariekeverhaak.com of 06-20525160

Kado van mij voor jou
Wil je nu alvast kennismaken met mij? Je verdiepen in visualisatiekracht en lijfelijk ervaren wat ontspanning met je doet terwijl je luistert naar mijn stem? Gun jezelf en je kind dan rust en ontspanning. Vraag gewoon even hier jouw gratis E-book aan. Inclusief 5 leuke en inspirerende visualisaties.

Reviews
“De sessies bij Marieke hebben voor Maura en ons gezin zoveel gebracht. De lichamelijke klachten verdwenen en onze Maura kan weer genieten en lachen.”

” Na 4 jaar non stop pijn te hebben gehad, veranderde Morris van een zwaarmoedig kind naar een opgewekt kind dat helemaal zichzelf kan en mag zijn.”

” We hebben Hannah weer terug! Voor mij als moeder is het een enorme ontspanning om te zien dat het zo goed gaat met Hannah en dat ze weer haar eigen controle heeft. Dit geeft haar zelfvertrouwen en laat haar groeien. ”

Praktijkinformatie

Marieke Verhaak therapeut voor kinderen en hun ouders

Marieke Verhaak

Blauwkapelseweg 115
3572 KE Utrecht
  • In de praktijk
  • Online