Home > Vind hulp > Praktijk voor Hypnotherapie en Psychotherapie Marianna Rácz

Praktijk voor Hypno- en Psychotherapie Marianna Rácz

Praktijk voor Hypnotherapie en Psychotherapie Marianna Rácz in Amsterdam is er voor iedereen met burn-out en stressklachten. Burn-out is een uitputtingsreactie van je lichaam en je geest. Deze reactie is vaak het gevolg van jarenlange werkstress, maar er kunnen ook andere factoren meespelen. Karaktereigenschappen zoals bijvoorbeeld perfectionisme, moeilijk grenzen kunnen aangeven, verantwoordelijkheidsgevoel, controledrang kunnen ook een belangrijke rol spelen. Het lijkt bij burn-out net of je batterij steeds verder leegraakt en minder goed oplaadt.

Belangrijk is dat je in therapie op een dieper niveau het automatisme gaat veranderen.

Voor wie of welke hulpvraag bied ik coaching aan?

In mijn praktijk in Amsterdam begeleid ik mensen op een persoonlijke en professionele manier bij het oplossen van psychische en emotionele problemen, zoals spanningen, angsten, onzekerheid, slaapproblemen, burn-out, onverwerkte ervaringen, psychosomatische klachten, een gebrek aan concentratie, doorzettingsvermogen, creativiteit en lust for life.

Werkwijze

Bij burn-out behandelingen wordt er vaak gewerkt met standaard reïntegratie-trainingen. In mijn optiek is elk mens uniek, en heeft iedereen bijzondere kwaliteiten en mogelijkheden. Oplossingen moeten daarom individueel en op maat gesneden zijn. De therapeutische middelen die ik inzet gaan uit van deze opvatting. Bij burn-out klachten gebruik ik technieken van coaching, psychotherapie en hypnotherapie. Ik help je opnieuw in contact te komen met je kracht, zodat je jezelf kunt genezen en (weer) verder kunt groeien.

Als we een afspraak hebben gemaakt, onderzoek ik samen met jou waar het aan schort. Jij wordt door mij gezien, gehoord en serieus genomen; je hebt mijn oprechte belangstelling. We bekijken wat er aan de hand is, hoe jou dat raakt en hoe jij daarmee omgaat. Samen maken we een plan op maat, we lopen samen het pad naar de oplossing –  en jij staat centraal.

De ervaring leert dat deze manier van werken behalve prettig, ook zeer effectief is; binnen afzienbare tijd kunnen mooie resultaten bereikt worden.

Voor meer informatie kijk ook op mijn website: www.mariannaracz.nl

Praktijkinformatie

Praktijk voor Hypnotherapie en Psychotherapie Marianna Rácz

Marianna Rácz

Weteringschans 72/3
1017 XR Amsterdam
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar