Home > Vind hulp > Marian van Deudekom Coaching

Marian van Deudekom Coaching

1-op-1 coaching voor mensen die stress ervaren in een wereld waar alles kan

 

Ons leven lijkt steeds beter te worden, maar wij voelen ons steeds slechter. Want waarom heb jij meer stress dan je oma, terwijl je oma geen toegang had tot een sauna, een yogamatje en een meditatie app? Gek toch? We leven steeds langer, maar voelen ons ongelukkiger en gestrester.

Stress op zich, is geen enkel probleem. Sterker nog, we hebben het nodig! Een mens is van nature lui, maar stress zorgt ervoor dat we dat stapje extra zetten. Niks aan de hand dus. Of toch wel? 

Op weg naar balans…

Als er een balans is tussen stress en herstel, dan mag je best met regelmaat onder druk staan. Maar wanneer kunnen we herstellen, als blijkt dat we vierentwintig uur per dag “aan’ staan en in de stress zitten?

We leven in een tijd waarin alles kan. Met als nadeel dat we voelen dat we zoveel moeten…

We mogen uit veel meer dingen kiezen. Waardoor we het onszelf aanrekenen als we niet kunnen kiezen of de verkeerde keuze maken…

We krijgen steeds meer kwaliteit van leven. Waardoor we minder weerbaar worden voor tegenslag…

De chronische stress die daarmee vrijkomt uiten we door ons te verdoven, te gaan verspillen en ons met anderen te gaan vergelijken. Vanuit die overtuiging heb ik een methode ontwikkeld, waarmee jij vol en vervuld kan leven in een wereld waarin alles kan, maar alles met een prijs komt. Mijn verrijkingsmethode. Fysiek en mentaal herstellen van stress- en burn-out klachten en je gezonder en gelukkiger voelen dan ooit. Het kan. Het werkt.

 

Klaar voor een rijker leven?

Marian van Deudekom Coaching | Verrijkingsmethode

Met de verrijkingsmethode neem je afscheid van chronische stress. Ik leer je beter naar je gevoel te luisteren, zodat je fysiek en mentaal beter in je vel komt te zitten en beter kan ontspannen. Ook maak je weer contact met wat je werkelijk wilt en waar je energie van krijgt en leer ik je je tijd daaraan te besteden. Ten slotte buigen we doe- en denkpatronen die jou niet dienen om. Zodat je volledig jezelf kan zijn, grip krijgt op je leven en rust in je hoofd.

Hulp bij Burn-out

Of je nu een burn-out wilt voorkomen of er middenin zit, ik kan jou helpen fysiek en mentaal te herstellen en je beter te voelen dan ooit.

Dus wil jij ontdekken:
√ hoe je beter naar je gevoel kunt luisteren
√ hoe je je stresslevel kunt verlagen én gelukkiger wordt
√ waar je goed in bent en wat je leuk vindt
√ hoe je jouw tijd en energie kunt besteden aan de dingen die er voor jou écht toe doen
√ hoe je je minder druk kan maken om bij anderen in de smaak te vallen

Neem dan contact met mij op!

 

Zet de eerste stap op jouw eigen pad..

Heb jij helder welke patronen of gedragingen jou op afstand houden van een vrij en rijk leven? Welk obstakel staat jou op dit moment het meeste in de weg? En wat is jouw grootste verlangen? Maak een eerste stap op basis van waar je nu staat, met onderstaand verrijkend aanbod:

  • Gratis e-book “Verrijk je leven”
  • Gratis call “Verrijk je inzicht”
  • Coaching volgens mijn verrijkingsmethode 

Bezoek mijn website of stuur me een bericht. Je bent van harte welkom!

Over mij: van weglopen naar mijn eigen pad bewandelen…

Eerlijk?… Ook ik heb moeite gehad met het vinden en bewandelen van mijn eigen pad. Ik heb lang in het bedrijfsleven gewerkt en keihard mijn best gedaan dat pad leuk te vinden. Voldoening te zoeken. Ik had last van chronische stress en was niet gelukkig.

Na een flinke burn-out was was voor mij de maat vol. Voldoening zoek je niet. Die vindt jou.

Niet veel later werd die pijn mijn passie. Mijn missie. Ik ben er voor mensen die hun eigen pad willen bewandelen. Die af willen van chronische stress en het verspillen van tijd en energie. Die hun leven willen verrijken.

Stop doing.
Start living.

 

Verrijkingsmethode

Ik heb een plan waarmee je afscheid neemt van belemmerende overtuigingen en  “ja-maars”. En jezelf en je diepste verlangens echt leert kennen.  Mijn verrijkingsmethode. 

Ik help je op weg op jouw pad.

Liefs,
Marian

 

Praktijkinformatie

Marian van Deudekom Coaching

Marian van Deudekom

Tienhovenseweg 13a
4124 KV Hagestein
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online