Home > Vind hulp > Manuele praktijk Lavendula

Wie kent het niet, onrust of een gejaagd gevoel

Manuele praktijk lavendula

Door een Voetreflexbehandeling kom je tot rust/ontspanning. Door de ontspanning ontstaat er balans in het gehele lichaam. Er zijn veel lichamelijke klachten zoals – rugklachten – spijsverteringsklachten – hoofdpijn – slaapproblemen en nog veel meer waar een voetreflex behandeling verlichting kan brengen.

Heeft u chronische pijnklachten – herstel problemen of vermoeidheidsklachten, dan is APS therapie een hele goede behandeling voor u. Ik heb met deze Therapie al vele mensen geholpen met hun klachten, zoals colitis ulcerosa – reuma – hernia – Fybromyalgie – overspannen – burnout – slaapproblemen – botbreuken – herstel na knie operatie

Voetreflex therapie 

Reflexzones corresponderen met alle klieren en organen

Reflexologie is een wetenschap die zich bezighoudt met het uitgangspunt dat er zich reflexzones op handen en voeten bevinden die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Reflexzone therapie is een manier waarbij deze reflexzone met duim en vingers worden bewerkt.

Remmingen en blokkades opheffen

Door ziekte of stress kan er een blokkade ontstaan in de energiekanalen. De reflexzone massage kan remmingen of blokkades opheffen zodat de energie weer door kan stromen (in evenwicht brengen). Ziekte of opkomende ziekten maken zich kenbaar, doordat de reflexpunten op de voet gevoelig worden. Door de massage technieken wordt het lichaam in staat gesteld weer het evenwicht te verkrijgen, dat nodig is voor een goede gezondheid.

Het lichaam weer in balans brengen

Voetmassage kan een diepe ontspanning geven, tevens werkt het pijn verminderend, bloedsomloop stimulerend en worden afvalstoffen afgevoerd. Zo kan het lichaam weer in balans komen.

Praktijkinformatie

Manuele praktijk Lavendula

Hetty Gast

Gerhard nijlandstraat 11 a
7687 AR Daarlerveen
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Manuele praktijk Lavendula
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.