Home > Vind hulp > Manûah for you

Manûah for you Energetisch coach, massage, retreat

Gratis E-book Rust is aandacht voor jou

Energetische (coach) sessie

Wat kan ik met een energetische (coach) sessie voor jou betekenen?

Wat is jouw hulpvraag, wat belemmert jou in je dagelijkse bezigheden, waar heb jij last van en kan je ondersteuning bij gebruiken?

Een energetische sessie kan op heel veel gebieden ondersteuning en herstel bieden. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid, emoties, verdriet, hooggevoeligheid, onrust, spanning, pijn, onzekerheid, burn-out, depressieve gevoelens en noem maar op. We gaan op zoek naar de oorsprong, waar zit het vast in jouw lichaam en hoe kunnen we het herstellen. In jouw tempo, liefdevol en respectvol. Ik geef je alle ruimte om te delen en om jezelf te zijn. Ik ben er voor jou en jij mag mijn helpende hand aannemen.

Ben je introvert en vind je het lastig om jezelf te uiten, vind je het spannend om langs te komen; geen probleem, ik voel je feilloos aan en ik begrijp je. Ik verwacht niks, je hoeft niks, alles is goed. Je hoeft het niet alleen te doen.

Wat gaan we doen in deze sessie?

Na een korte kennismaking in mijn praktijk, kijken we naar jouw hulpvraag. Waar heb jij ondersteuning bij nodig. Waar mag ik je bij helpen. Ik maak gebruik van diverse tools en oefeningen. Vanuit mijn intuïtie voel ik aan wat er mag gebeuren en wat er op dat moment bij jou past. En vooral ook wat jij op dat moment nodig hebt en aan kan. Iedere sessie zal daardoor anders zijn. Wat laat jij (bewust of onbewust) toe, wat er in jou aangeraakt en omarmt mag worden.

We gaan aan het werk met aarden/gronding.

Het is erg belangrijk om goed “gegrond” te zijn. Sta jij stevig met je voeten op de aarde of ben je een beetje aan het zweven? Als je niet goed gegrond bent, kan je vaak niet goed ontspannen. Je bent druk in je hoofd en komt niet goed bij je gevoel. Vooral voor hooggevoelige mensen is het heel erg belangrijk, om jezelf te beschermen tegen te veel prikkels van buiten af. Ik ga je helpen om weer stevig in je fundament te staan. Dit is jouw basis, jouw houvast en ons startpunt. Ik doe dit d.m.v. korte oefeningen, een meditatie of visualisatie.
Een beetje meer uit je hoofd en terug naar je gevoel, naar jouw mooie hart.

Herstel.

Met behulp van de energie (die in ons allemaal en ook om ons heen, aanwezig is) geef ik je “healing”. Letterlijk vertaald, betekend dat “genezing/herstel/heel worden”. Waar in jouw systeem zit een blokkade? Waar mag jouw energie weer vrij gaan stromen? Op een zachte en liefdevolle manier gaan we op zoek naar datgene wat jouw belemmert. Ik ga zorgen dat je flow wordt hersteld, je energie knooppunten in jouw lichaam weer goed kunnen doorstromen en jij je weer energieker kan gaan voelen en je meer in je lichaam landt. Hierdoor zul je minder stress, drukte in je hoofd en onrust ervaren.

Passende tools.

Verder zal je hulpvraag bepalen hoe de sessie zal verlopen. Welke tools en oefeningen er nodig zijn en ook welke tips ik je kan meegeven. Denk bijvoorbeeld aan emotie pressuur, opstellingen, burn-out release, innerlijk kind werk, energie herstel, transformatie coaching, Helende Reis begeleiding, energetische massage en diverse andere (energetische) behandelingen. Vaak zal dit in mijn praktijkruimte plaats vinden, maar wellicht voel ik aan dat een heerlijke wandeling in de natuur met een mooi gesprek en oefeningen beter passend zijn voor jou op dat moment.

Voel je welkom in mijn veilige praktijkruimte, we gaan samen aan de slag. Koffie/thee, water staan uiteraard voor je klaar.

Voor meer informatie: https://www.manuah.nl/extra-info

1 Op 1 privé retreat met coaching en ontspanning

Wat kan een 1 op 1 retreat met coaching voor jou betekenen?

Wat heb JIJ nodig, dat is het allerbelangrijkste.​

Het mooie is, dat wanneer je meerdere dagen samen aan het werk gaat, je natuurlijk ook meer kan bereiken. Ik weet uit eigen ervaring dat ik de eerste dag toch echt een beetje de kat uit de boom kijk. Ook al wordt er meteen hard gewerkt, mijn beschermingsmechanisme staat toch aan en ik laat niet het achterste van mijn tong zien. Maar de dagen erna, voelde ik steeds meer dat het veilig en vertrouwd is en ik los mocht laten. En als dat vertrouwen er is, kan je dieper in je gevoel zakken en kunnen we samen meer bereiken. Welke oude overtuigingen en patronen blokkeren jou nog? Welke emoties heb jij (ver) weggestopt? Wat mag er in jou aangeraakt worden, waardoor jouw energie weer gaat stromen op alle vlakken. Wat heb jij nodig om (weer) volledig te gaan genieten en opbloeien? Ik zal mijn intuïtie en hart volgen naar dat wat jij nu nodig hebt.

Genieten en ontspannen.

Misschien wil je gewoon lekker even weg van huis, gezin, werk, verplichtingen en heb je niet direct een (pittige) hulpvraag. Ook dat is helemaal prima. Lekker een aantal dagen genieten van rust, échte aandacht, de natuur, mindful aanwezig zijn, leuke opdrachten om eens even stil te staan bij hoe het nu met je gaat. Gewoon even tijd en aandacht voor JOU!

In alle gevallen is het natuurlijk zo, dat hoe meer dagen je kiest, hoe meer ontspanning en rust je zal ervaren en hoe meer je in je gevoel zal kunnen zakken. Herken je dit misschien; je gaat op vakantie en je bent de laatste dagen nog best wel druk met van alles regelen, inpakken, nog even dit en nog even snel dat,.. en je vertrekt en als je op je bestemming aan komt, merk je naar verloop van tijd, dat je je pas écht ontspant. Dat je je dagelijkse ritme dan pas echt los kan laten. Ik denk toch voor veel mensen herkenbaar?

Wat gaan we doen tijdens het retreat?

Na een warm welkom, laat ik je eerst even landen en tot rust komen. We drinken en kletsen wat en alles daarna zal als vanzelf zijn weg vinden. Ik ga werken vanuit mijn intuïtie, dus iedere dag zal anders zijn, maar altijd liefdevol en in jouw tempo. Dit is kort samengevat wat we o.a. zullen doen; yoga (geen ervaring nodig), schrijfopdrachten, creatieve opdrachten, strand/boswandeling, meditaties/visualisaties, Reiki sessie, energetisch lichaamswerk, inzichtkaartjes, een heerlijke energetische massage en diverse overige oefeningen en opdrachten waar jij mee aan de slag mag gaan. Dit alles vanuit jouw gevoel, vanuit rust, vanuit ervaren wat er is en wat er mag zijn, vertragen en vooral GENIETEN!

Zelf heb ik 2x een prachtige 8-daagse coachreis mogen ervaren. Beide keren waren compleet anders, een ander thema, een andere tijd in het jaar een andere ik. Maar beide keren waren onvergetelijk. Vol rust, liefdevolle aandacht, verwondering en mijn hart bloeide open. En dat is zo’n fijne ervaring, heel graag en met alle liefde geef ik dit ook door aan anderen; aan JOU! Gewoon omdat je het waard bent en het verdient.
Neem mijn hand maar aan en ga met mij mee op reis. Ik ben er voor jou, geniet er maar van.

Voor meer informatie: https://www.manuah.nl/1-op-1-retreat-retraite

 

Reiki sessie

Wat kan een Reiki behandeling voor jou betekenen?

Herken je dat?

Pijntjes, kwaaltjes, je voelt je moe, emotioneel of onrustig, je slaapt niet goed?

Je kan er niet echt de vinger opleggen waar het vandaan komt. Je hebt al wat geprobeerd om van de pijnlijke spieren of vermoeidheid af te komen, maar het komt steeds terug. Reiki energie kan jou helpen. Het vindt als vanzelf zijn weg in jouw lichaam, naar datgene wat aangeraakt mag worden, waar liefdevolle aandacht nodig is.

Misschien wil je graag mentaal wat meer rust.

Het is druk in je hoofd, je ervaart veel verplichtingen (op je werk of binnen het gezin). Je hebt het gevoel dat er te weinig uren zitten in een dag. Misschien zit je in of tegen een burn-out aan of voel je je wat depressief. Je bent moe, je lichaam is moe, het lukt je niet om jezelf voldoende op te laden. Een Reiki behandeling kan je net dat ene zetje geven in de goede richting. Even genieten, even écht ontspannen, even rust. Je hoeft even niet te praten, voor jezelf op te komen, te denken, piekeren, twijfelen. Je mag gewoon er ZIJN, laat je zorgen maar even los. Aandacht en tijd voor JOU. Het mooie is, dat het nog dagen na zal werken in jouw systeem.

Flow.

Het kan ook zijn dat jij al juist in een hele fijn flow leeft, dat je je fijn voelt en dat juist nog even wil onderstrepen. Gewoon een heerlijke ontspannende sessie wil ontvangen. Vooral omdat JIJ het verdient en het je van harte gegund is. Ook dan is Reiki heerlijk om te ervaren.

(Energetische) ontspanningsmassage

Wat kan een energetische ontspanningsmassage voor jou betekenen?

De energetische ontspanningsmassage is vooral op de rug, schouders en nek. Maar daar ik geheel op gevoel werk, kan het zijn dat ook de armen, benen en/of voeten meegenomen worden. Ik stem mij af op jou, wat jouw lichaam mij te vertellen heeft.

De massage is niet direct bedoeld om knopen uit pijnlijke spieren te masseren zoals in een klassieke massage van de rug. Ik ga proberen je zo veel mogelijk te laten ontspannen en zo ver mogelijk in je lichaam te laten zakken. Voel maar eens wat het je te vertellen heeft. Waarom ben je vaak zo moe of prikkelbaar? Waarom komt steeds die ene pijnlijke plek weer terug? En hoe zit het met dat verdriet, wat je ver weg hebt gestopt? Waarom vergelijk je jezelf steeds met anderen?

Wat mag je verwachten van een energetische massage?

Met deze massage is de aandacht helemaal en alleen voor jou. De kaarsjes branden, de diffuser heeft een passend aroma en op gevoel kies ik een achtergrond muziekje voor je uit. De massagetafel geeft je een veilige, zachte en warme bedding. Een inzichtkaart heeft wellicht nog een mooie extra boodschap voor jou en de kristallen liggen klaar voor een extra energieboost waar nodig. Na een korte kennismaking mag je plaats nemen op de tafel. Wellicht is een korte meditatie nodig om je nog wat meer uit je hoofd te halen, zodat je nog meer kunt ontspannen.

Laat maar los, alles is oke, alles is veilig, JIJ bent veilig. Geniet en ervaar maar en laat je verwonderen.

 

Voor informatie en contact: https://www.manuah.nl/home

Kennismakingsactie

Ontspannende sessie van 2,5 uur ter kennismaking voor slechts € 64,50.

 

We starten even kort met een kennismaking.

Deel je verhaal of heb je specifieke wensen?

Gewoon eerst even landen en tot rust komen. De drukte van alle dag even achter je laten.

We trekken 1 of meerdere inzicht kaartjes.

Je zult zien dat er mooie bijzondere en altijd passende boodschappen uitkomen.

Speciaal voor jou, afgestemd op jouw energie.

Dan neem ik je mee in een mooie meditatie.

Je ademhaling wordt rustiger en jij voelt je meer ontspannen. Wie weet komen er bijzondere inzichten boven of een boodschap speciaal voor jou.

Je krijgt van mij een schrijfopdracht.

Ik geef je een onderwerp om eens iets over te schrijven. Schrijven (echt met pen en papier en niet met een toetsenbord) vanuit jouw energie kan vaak hele mooie inzichten geven. Wat komt er als eerste bij je op, als ik je deze opdracht uitleg.

Laat de letters maar als vanzelf op papier komen en laat je verrassen.

Daarna mag je lekker op je buik op de massagetafel komen liggen en geef ik je een (energetische) ontspanningsmassage.

Voeten, benen, rug, schouders en nek met verwarmde olie. Tijdens de massage geef ik je ook Reiki en heb ik aandacht voor jouw chakra’s (energie knooppunten in je lichaam), zodat jouw energie na afloop weer helemaal lekker door kan stromen en jij je weer ontspannen en opgeladen voelt.

Daarna onder de fijne warme deken nog even nagenieten en luisteren naar mooie muziek en rustig weer uit de diepe ontspanning bijkomen. Dan drinken we samen nog wat en als je wilt, mag je je ervaring delen.

 

Je gaat heerlijk ontspannen, opgeladen en met een mooie glimlach weer de deur uit.

Kennismakingsactie

Online training "Van Depri naar Happy"

Zeer uitgebreide online training met 12 modules.

Deze training is voor jou als je:
 • Tot rust wilt komen

 • Wilt werken aan een fijn, energiek leven in balans en in flow

 • Je weer happy wilt voelen

 • Wilt genieten van je leven en je omgeving

 • Je krachtig en powerfull wilt voelen

 • Liefdevol aan jezelf wilt werken

 • Voor jezelf op wilt komen

 • Aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken

 • Jezelf mentaal en fysiek op de eerste plaats wilt zetten

 • Ontspannen wilt leven

 • Aandacht wilt voor jouw proces

 • Los wilt laten wat jou niet meer dient, wat jou niet meer helpt

 • Met zachte aandacht wilt werken aan verdriet of trauma

 • Positief en dankbaar door het leven wilt gaan

 

Van Depri naar Happy

NA DEZE TRAINING VOEL JE JE TROTS EN DANKBAAR.

JE HEBT JEZELF OP DE EERSTE PLAATS GEZET EN BENT AAN DE SLAG GEGAAN.

JE HEBT HULP GEZOCHT EN AANGENOMEN.

DE EERSTE STAPPEN GEZET VAN DEPRESSIE/BURN-OUT/VERMOEIDHEID, NAAR HERSTEL, NAAR EEN LEVEN VAN PLEZIER, GENIETEN, ENERGIE EN BALANS.

JE GELOOFT WEER IN JEZELF.

JE HEBT MEER ENERGIE EN VOELT JE GOED.

JE KAN WEER VERDER.

JE PARTNER/GEZIN/OMGEVING TRANSFORMEREN MEE.

JE HEBT HANDVATEN GEKREGEN DIE JE ALTIJD KAN BLIJVEN GEBRUIKEN, DE REST VAN JE LEVEN.

LEVEN VANUIT GEMAK.

VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN.

JE DROOMT WEER OVER JE TOEKOMST.

 

Praktijkinformatie

Manûah for you

Manuela van de Pol

Binnenhof 13
4871 BR Etten-Leur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Manûah for you
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.