Home > Vind hulp > Vitaliteitshuys

Van verslaving naar Vitaliteit begint hier ->>>

Coach voor de Man in herstel

Van verslaving naar Vitaliteit

Man in herstel tof dat je dit leest. Mijn levenswerk mijn herstel, heb ik omgezet in mijn passie om jou te coachen in jouw herstel. Mijn ervaring is dat de beslissing om nuchter te worden een grote levensverandering is. Nuchter worden is doorbijten. Bij herstel, WOW, dan begint je nieuwe manier van leven echt!

Hoe ga je daar mee om? Gevoelens, emoties, schaamte, gedachten, nieuwe mensen… een avalanche van nieuwe ervaringen komen over je heen. Het lukt je om nuchter te blijven maar ondertussen ben je ook wel beurs en denkt bij jezelf, is dit het nou? Wil ik dit echt? Waar is het beloofde land dat alles beter gaat worden? Waarom leef ik mijn droom (nog) niet?

Kijk dat is precies de reden dat het tof is dat je dit leest. Ik ben Maarten, 18 jaar nuchter in herstel van verslaving, en leef mijn droom. Ik heb de avalanches uitgereden en ben nu op een heerlijk rustig strand aangekomen. Mijn 18 jaar ervaring, vitaliteitscoaching, ademwerk en nog een aantal nuttige verassingen staan tot jouw beschikking om het nuchtere leven in herstel werkelijk in vrijheid te ervaren. Waardoor ook jij kan zeggen, dit is het, hier heb ik het voor gedaan!

Wil je er achter komen hoe tof jouw leven kan gaan worden? Kom in beweging voor jouw verandering en bel of mail me.

Praktijkinformatie

Vitaliteitshuys

Maarten van Veen

Molensteeg 7
4001 KV Tiel / Ibiza
  • In de natuur
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Vitaliteitshuys
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.