Home > Vind hulp > Maak Jezelf Beter B.V.

In 1 maand sterker uit en door je burn-out

Van opgebrand naar je leven lang in vuur en vlam staan

Vaak krijgen mensen met een burn-out te horen dat ze nooit meer helemaal de oude worden. Dat het altijd een beetje minder zal blijven. Maar uit veel recent onderzoek blijkt dat veel mensen die verwachten er sterker uit te komen er ook sterker uit komen. Niet de oude zelf maar een nieuwe en verbeterde versie. Hoe zou dat zijn voor jou? Dat je in één maand een versie 2.0 wordt.

Er zijn 3 soorten burn-out, en het is belangrijk te weten welke je bent zodat we maatwerk kunnen bieden. Precies weten waar het fout ging en waar we dus winst te behalen hebben.
De eerste soort is de burn-out, letterlijk opgebrand, het klassieke overspannen. Je loopt constant op je tenen.
De tweede is de bore-out, je hebt zo weinig uitdaging dat het inmiddels zo saai geworden is dat je lichaam weigert energie op te wekken.
De derde is eigenlijk een soort vermoeidheid syndroom waarbij het lichaam op de rem trapt omdat je anders over je grenzen blijft gaan.

Als je diep in de symptomen zit lijken ze op elkaar. Maar samen vinden we uit welke soort jij hebt en hoe we van jouw shit mest kunnen maken. Dat je niet verzwakt blijft maar er herboren uitkomt. We pakken niet alleen het symptoom, maar ook de triggers en de oorzaak aan.

Het traject duurt ongeveer een maand en met een aantal unieke methodes kunnen we er voor zorgen dat het resultaat optimaal is. Je echt weer gemotiveerd en vol energie elke dag begint.

Ben jij klaar voor de verbeterde jij?

 

 

Praktijkinformatie

Maak Jezelf Beter B.V.

Patrick van Velzen

Heereweg 345
Lisse
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Maak Jezelf Beter B.V.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.