Home > Vind hulp > Love this Moment

Love this Moment

Een reis naar zelfheling en innerlijke kracht

♥ Heb jij je je altijd anders gevoeld dan de mensen in je omgeving?

♥ Zijn vermoeidheid en weinig energie een rode draad in jouw leven?

♥ Voel je je vaak alleen of niet begrepen?

♥ Ben je hoogsensitief en vind je het lastig om hiermee om te gaan?

♥ Vind je het moeilijk om jezelf te uiten en helemaal jezelf te zijn?

♥ Voel je dat er een grote kracht binnenin je zit maar weet je niet hoe je daarmee in contact kan komen?

♥ Geloof je in de kracht van jouw zelfhelend vermogen?

Ik weet precies hoe jij je voelt. Mijn hele leven heb ik geworsteld met mijzelf en deze thema’s. Ik voelde mij anders, maar wist niet waarom. Ik wilde er alleen maar bijhoren, daar deed ik hard mijn best voor. Maar het alleen en onbegrepen voelen bleef bestaan. Als gevolg daarvan werd ik ziek en chronisch moe. Ik dacht dit de rest van mijn leven zo zou blijven.

Toch voelde ik ergens diep van binnen nog een Lichtje branden, dat mij eraan herinnerde dat dit niet alles kon zijn. Dat ik hier op Aarde was met een missie en dat er mogelijkheden moesten zijn om een mooier leven te leven.

Dit was de start van mijn reis naar zelfheling, nu ongeveer 6 jaar geleden. Ik heb mijn innerlijke Licht gevonden en vanuit die kracht heb ik mijzelf kunnen helen van vermoeidheid en ziekte. Nog steeds leer en ontdek ik elke dag. Alles wat ik heb geleerd, al mijn ervaring en kennis, deel ik graag met jou zodat jij ook deze reis naar binnen kunt maken. Ik loop graag een stukje met je mee.

Binnen mijn cursussen, coaching en healingen staan jouw zelfhelend vermogen en jouw innerlijke kracht centraal. Door mijn eigen persoonlijke reis weet ik hoe deze termen mijn leven hebben getransformeerd. Dit gun ik jou ook! En ik ga je hierbij begeleiden.

Ik werk vanuit een holistische visie, dit houdt in dat ik jouw symptomen of hulpvraag bekijk vanuit een ruim perspectief. Een lichamelijke klacht heeft bijvoorbeeld vaak een oorzaak die ligt op emotioneel of energetisch gebied. We duiken helemaal in jouw hulpvraag tot we bij de kern komen.

Daarbij maak ik jou bewust van jouw innerlijke Lichtkracht. Je mag je gaan herinneren wie je werkelijk bent, dat je een wezen bent die bestaat uit pure Liefde en Licht. Wanneer je de kracht van deze aanwezigheid voelt, zal deze zorgen voor innerlijke transformaties en zul je de Wereld en jezelf vanuit een heel nieuw perpectief gaan bekijken. Je zult je verbonden voelen met de stroom van Helende energie die voordurend door je heen stroomt en die in staat is om te genezen tot in je kern, je zelfhelende vermogen. Door middel van mijn healingen geef ik deze energiestroom nog meer ruimte door oude en vastzittende energie los te maken.

Kies je voor een coachtraject dan stel ik een traject op maat voor je op en gaan we samen intensief aan de slag met jouw proces. In mijn Liefde en Licht Academie vind je online cursusssen die je op je eigen tempo kunt volgen en waarmee je een prachtig pakket vol informatie, inzichten, tools, oefeningen én begeleiding krijgt.

Waarmee mag ik jou helpen? Ik verwelkom je met liefde.

Liefs,

Nayana

Praktijkinformatie

Love this Moment

Nayana van Gurp

Bijenkorf 50
7559 EP Hengelo
  • Online
Neem direct contact op met Love this Moment
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.