Home > Vind hulp > Liz La Force

"Surfen op je innernet" coaching & training

"Surfen op je innernet" coaching & training

Zelfkennis brengt rust en stabiliteit in een chaotische wereld

De coaching sessies zijn gericht op het bevrijden van belemmerende emotionele en mentale patronen in jou. Zodat je je weer vrij en blij kunt voelen. Ik heb een sterk ontwikkelde intuïtie, waarmee ik voel, zie en hoor wat er in jouw onderbewuste speelt. Dit vermogen zet ik tijdens de sessies in om meer helderheid te geven in wat er op dit moment in jou speelt. Met mijn helende energie ben ik in staat om vastzittende energie in beweging te zetten. Waardoor jouw kracht en talenten om naar buiten kunnen komen. Je ontvangt tips en tools om zelf aan de slag te gaan en blijven, zodat je blijft groeien en ontwikkelen ook na de sessies. In de sessies werk ik met diverse methodieken, waaronder acupressuur, emotioneel lichaamswerk, meditatie, coaching, opstellingen.

In de online training “Surfen op je innernet” ontdek je hoe je zelf kunt communiceren met jouw binnenwereld, waar zowel je bewustzijn als onderbewuste te vinden is. Waardoor je in staat bent om bewust door het leven te gaan. Je eigen pad te kennen en te bewandelen. Zelfkennis geeft kracht, rust en zelfvertrouwen. Wat vervolgens weer de vitaliteit, helderheid en focus geeft om jouw dromen waar te maken.

Op 24e jarige leeftijd stortte ik letterlijk in na het volbrengen van een studie bedrijfseconomie. Twee jaar lang lag ik in mijn bed, totdat ik voelde dat ikzelf voor de verandering diende te gaan zorgen. Zo begon een reis. Waarin ik veel leerde over de body, mind & soul. Opleidingen deed in o.a. Chinese geneeswijzen, en healing technieken. Reisde ik over heel de wereld. Ontmoette spirituele leraren. Leerde te mediteren. En ontdekte weer mijn aangeboren talent om te helen en in het (onder)bewuste te kijken. Wat ik leerde, deelde ik met anderen in mijn praktijk. En later in mijn eigen retreat centrum op Ibiza. Tegenwoordig werk ik volledig vanuit Nederland. Waar ik anderen train en coach hoe ze zelf contact kunnen maken met hun body, mind & soul en hun eigen droom leven kunnen creeren met de daarbij ontdekte talenten.

Praktijkinformatie

Liz La Force

Liz La Force

Daniel Stalpertstraat
1072VZ Amsterdam
  • In de praktijk
  • Online