Home > Vind hulp > Liz La Force

Liefde boost

Word wie je bent en wilt zijn.

Mijn werk is gericht op verbinding. Verbinding met jezelf, de ander en jouw plek in deze wereld. Wat je brengt naar een gezonder en gelukkiger leven.

Mijn energie werkt als een activator. Het helpt jou om je eigen kracht weer te voelen en je ermee te verbinden. Daarnaast brengt het beweging in jouw body, mind & soul. Zodat de eventuele ruis die daarin aanwezig is, kan worden weggenomen.

Wat vitaliteit, helderheid, focus en creativiteit brengt. De basis elementen voor een gezond en gelukkig leven.

Mijn eigen leven heeft vrijwel volledig in het teken gestaan van het ontwikkelen van mijn eigen kracht. Een pad dat mij veel leerde over ons menselijke lichaam. Onze emoties en gedachtekracht. Alweer ruime tijd begeleid ik anderen in mijn praktijk en tijdens mijn retreats. Die ik jarenlang gaf op Ibiza, maar momenteel wat dichterbij huis geef. Namelijk in Noordwijk.

Uitgangspunt in zowel de sessies als retreats is jouw eigen kracht en wijsheid. Wil je meer weten of een sessie of retreat boeken, neem dan even contact met mij op. Deze zomer worden de dag retreats gegeven op Ibiza. En vinden de sessies voor anderen online plaats.

Praktijkinformatie

Liz La Force

Liz La Force
  • In de natuur
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Liz La Force
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.