Home > Vind hulp > Living Aligned

Living Aligned.

Living Aligned

living aligned

De kunst van ontspannen in je kracht staan

Living Aligned – is mijn missie en de naam van mijn praktijk waarin ik ondersteuning biedt bij herstel van stress, trauma, burn-out en ook de preventie hiervan.

TRE, Yoga & Natuur-coaching

TRE, is een methode waarin we direct kunnen werken met opgeslagen spanning in het lichaam.  Yoga is de component waarbij je leert om flexibeler en veerkrachtiger te worden, dit merk je in je hoofd en in je lijf!  Natuur-coaching is een mooie methode om onder de loep te nemen waar je mis of vast loopt of bij ondersteuning in het maken van heldere keuzes die niet gebaseerd zijn op je oude patronen waar je vastliep. Ik vertel je graag meer over deze drie krachtige tools naar een prettiger lijf en leven.

Ik werk dagelijks, al ruim 6 jaar, als gecertificeerd provider & mentor met TRE in mijn praktijk. Daarnaast heb ik meer dan 25  jaar ervaring als Yoga teacher. Ik geef privé sessies, groep sessies, workshop en retreats.

Veel mensen voelen weerstand om in het verleden te duiken.

Praten roept herinneringen op en het lost de stress in je lijf niet op..

Maar wat dan wel?!

TRE

Door middel van TRE, Tension Releasing Exercises, zijn we fysiek in staat het verleden los te leren laten, stapje voor stapje. Het is een lichaamsgericht methode/therapie waarbij het niet nodig is het verhaal van de oorzaak in te gaan. We werken met de psoas spier. Door middel van oefeningen leer ik je opgebouwde niet functionele energie (stress) los te laten. De therapie is er op gericht dat je hier uiteindelijk zelf mee kunt werken. Voor veel mensen is het prettig een traject van 3 persoonlijke sessies te nemen.

Yoga bij stress

Stress verandert ons. Kortstondig helpt het je om te pieken waar nodig. Chronisch vervormt het je en is het een harnas waar je lastig uit komt.

Yoga maakt bewuster, vitaler en geeft je embodiment: “thuiskomen in je lichaam” zodat je ermee kunt gaan samenwerken en gebruik leert te maken van de mogelijkheden die ons lichaam ons biedt naar ontspanning.

Natuur-coaching

Natuur-coaching is de weg binnen. Al je antwoorden heb je al. Je kan er alleen soms niet bij. Hoe maak je een keuze? Waarom spelen sommige dingen een belangrijke rol in je leven? Tijdens wandelingen en verblijven in de natuur ontrafelen we je vraagstuk met de natuur als spiegel voor jouw onderbewuste. Een eye-opener voor iedereen! Een sessie duurt tussen 60 en 90 minuten. In een traject van 5 sessies werken we toe naar het doel dat jij voor ogen kreeg tijdens de eerste sessie zodat er positieve verandering kan ontstaan in je leven.

Living Aligned – Natalie Dalmeyer

Fijn is dat er geen lange wachttijden zijn, je traject persoonlijk is – volkomen op maat. Alle methoden zijn er op gericht dat je uiteindelijk zowel zelfstandig verder kunt, maar ook dat er wekelijkse lessen zijn, als je dat wilt, zodat je in de flow blijft.

www.livingaligned.nl

Natalie Dalmeyer 0634827976

natalie@livingaligned.nl

living-aligned-natalie-dalmeyer

 

Praktijkinformatie

Living Aligned

Natalie Dalmeyer

Andreas Bonnstraat 12hs
1091AX Amsterdam/ Zaanstreek
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Living Aligned
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.