Home > Vind hulp > Live Mindful Daily

MINDFUL LEVEN IS TERUGGAAN NAAR DE KERN, JOUW VERHAAL WAAR FILTERS GEEN PLEK HEBBEN

LIVE MINDFUL DAILY

Omarm je kernverhaal door de verbinding te creëren tussen een stressvol leven en een Mindful leven

Mindful leven, je dagboek gevuld met je eigen verhalen. Verzamel en verbind je levens-puzzelstukken door het bouwen van een brug, dat leidt naar je kernverhaal gevuld met Mindful ingrediënten als vitaliteit, vrijheid en vertrouwen.

Deze ingrediënten helpen je om de verbinding te leggen tussen je talenten en je diepste valkuilen. Om keuzes te maken die je ondersteunen simpelweg omdat deze gekoppeld zijn aan je persoonlijke waarden en je passie.

HORMONALE DISBALANS

Mindful leven vanuit perspectieven

Ons dagelijks leefpatroon vormt de spiegel van onze gedachten. Een onbewust aangeleerd gedrag dat zich heeft gevormd vanuit ons verleden. Het start bij de emotie die ontstaat bij een gebeurtenis. Als gevolg hiervan activeren we keer op keer dezelfde emotie bij een soortgelijke gebeurtenis. Zie het als een taperecorder die op de herhalingsknop staat ingesteld. Als gevolg hiervan creëren we ons onbewust niet ondersteunend leefpatroon.

Ervaar je stress in je dagelijks leven, en wil je dit leefpatroon letterlijk doorbreken, dan heb je nu al je eerste stap gezet. Bewustwording is de schakel tussen je verleden en je toekomst. Hormonale disbalans is iets wat sluimert in je lijf. Deze disbalans kunnen klachten veroorzaken zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, stress, slapeloosheid en gewichtsproblemen. Als deze woorden iets met je doen, ben je ervan bewust dat wat vroeger voor je werkte, nu niet meer werkt.

Gaat het hier alleen om de voeding die je dagelijks nuttigt? Nee, alles heeft te maken met het creëren van een bewuste mindset. Een mindset waarin vitaliteit, vrijheid en vertrouwen centraal staan.

“We zien situaties niet zoals ze zijn. We zien situaties zoals we zijn.”

Wie is Lisette

M’n leven gevuld met avonturen en uitdagingen. Als kleine meid, spontaan en zoekend waar m’n grenzen liggen. Deze grens letterlijk opgezocht om een jaar in Portugal te zijn. Reflectie wie ben ik en waar sta ik in mijn leven. Op mijn favoriete berg een eigen plekje creëren van natuurlijke elementen zoals stenen, hout en gras. Tijdloze momenten op zoek naar verbinding en authenticiteit. Een reis zonder grenzen …

De reis van ruim 30 jaar in het bedrijfsleven gezamenlijk met m’n levenservaringen die flink aan mijn comfortzone trekken, zag ik als iets wat er gewoon bij hoorde. Niet zeuren en doorgaan. Hm, of is het toch een signaal dat telkens op een andere manier zichtbaar wordt?

Het jaar 2009, het kantelpunt in mijn leven. Het overlijden van mijn man, vader en oom in één jaar. Wie ben ik en waar ga ik heen? Dat heeft me wel wat jaren gekost. Veel geleerd door op onderzoek uit te gaan. Daar komt de berg in Portugal om de hoek kijken. Tijd voor mijzelf te nemen om vrijheid te ervaren, en vrijheid te voelen bij elke keuze die ik neem. Wow, dit geeft helderheid!

Helderheid dat het hoofdstuk in mijn wereld van de ‘cijfers’ is voltooid, op zoek naar de verbinding tussen body, mind & soul. Als Lifestyle coach de verbinding te creëren tussen een stressvol leven en een Mindful leven.

Ben je klaar om jouw unieke kernverhaal te delen met de wereld? Vertrouw op je instinct en kom in beweging op zoek naar jouw innerlijke vrijheid en vitaliteit op basis van vertrouwen.

“Challenges of life become your greatest strengths”

Praktijkinformatie

Live Mindful Daily

Lisette Heijboer
  • In de natuur
  • Online
Neem direct contact op met Live Mindful Daily
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.