Home > Vind hulp > Linda van Oosten

Voor meer energie!

Op zoek naar meer rust in je leven

dat hoeft niet saai te zijn!

Hollen, vliegen, stilstaan en weer hollen. Altijd bezig zijn met wat moet en gaat komen. Breekt dit je op?

De natuur is mijn kantoor. Tijdens de afspraken neem ik je mee naar de mooiste plekken in de omgeving. De natuur heeft een heilzame werking op de mens, hoe mooi is dat. Ik ben namelijk van mening dat verandering begint bij het meteen in de praktijk brengen van nieuwe technieken zodat jij direct ervaart wat het met je doet.¬† Vanuit het “zijn” in de natuur laat ik je zien hoe je ademhalingstechnieken en mindfulness kan inzetten in je dagelijkse leven. Helemaal niet zweverig maar heel erg praktisch. Dit levert je minder stress op en geeft je meer energie en vooral ook meer plezier.

Bewegen

Naast ervaren wat de natuur je kan brengen ben ik ook van mening dat verandering van je patronen meer kans van slagen hebben wanneer je dit bewegend doet. Mijn sessies zijn dan ook wandelend of op de fiets. Je hoeft hiervoor geen enorme conditie te hebben. VAN BEWEGING KOMT BEWEGING!

Nieuwsgierig?

Maak gerust een kennismakingsafspraak om te kijken of het iets voor jou is! Uiteraard is dit gesprek buiten in de natuur  en geheel vrijblijvend.

 

Praktijkinformatie

Linda van Oosten

Linda van Oosten
  • In de natuur
  • Op locatie
Neem direct contact op met Linda van Oosten
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.