Home > Vind hulp > Lifefullness Coaching

Lifefullness Coaching: Moderne leefstijl coaching met de natuur.

Lifefullness Coaching

 

Zit je niet lekker in je vel? Wil je herstellen van je burn-out-klachten? Of wil je meer richting in je leven? Zodat je weer OERsterk wordt?!

Ga dan online of in de buitenlucht op pad met Sabine Jansen van Lifefullness Coaching. Sabine is gespecialiseerd in het, zonder pillen, behandelen van klachten die veroorzaakt worden door welvaartsziekten

De belangrijkste factor voor gezondheid? dat ben jij!

Jouw leefstijl en denkstijl bepalen jouw kwaliteit van leven.

In de huidige maatschappij, een vrij onnatuurlijke omgeving, staat gezonde zelfzorg erg onder druk. Er is een overvloed aan prikkels, ongezonde voeding, stress en stil binnen zitten.

Hierdoor is het lastig om je lichaam en geest de zelfzorg te geven die het nodig heeft. Bovendien leren we in onze jeugd ook niet hoe dat moet: onszelf de juiste zelfzorg geven.
Een minder goede zelfzorg geeft, vroeg of laat, signalen. Ik noem er een paar:

 • jezelf opgejaagd voelen
 • vermoeidheid
 • prikkelbaarheid
 • het gevoel tekort te schieten.

Dit maakt je op langere termijn zwakker, dikker, overprikkelt, eenzamer en (welvaarts)ziek. Je lichaam en geest raken langzaam uitgeput en in onbalans.

De route

Ieder mens heeft zijn of haar eigen, unieke stressgevende situatie. Daarom is een persoonlijke aanpak en professionele begeleiding belangrijk. In het Lifefullness coachtraject ontdek je hoe jouw lichaam en geest écht werken en krijg je inzicht in de oorzaak en oplossing van jouw klachten. Zodat je van een overvol leven naar een leven met vervulling gaat.

Tijdens het coachtraject doorloop je 3 fasen:

 1. We beginnen met informeren om inzicht te krijgen in je klachten en de oorzaken,
 2. dan gaan we normaliseren en
 3. tot slot: optimaliseren.

Zo lukt het jou om aan het einde van het coachtraject jezelf de beste zelfzorg geven. En heb je tools in handen om je hele leven te kunnen blijven gebruiken!

Stappenplan Lifefullness Coaching

Sabine Jansen van Lifefullness Coaching is gespecialiseerd in het op een natuurlijke manier, zonder pillen, aanpakken van klachten ontstaan door welvaartsziekten (burn-out, depressie, moeheid en laaggradige ontstekingen).

Tijdens het coachtraject worden hoofd en lichaam weer met elkaar verbonden en staan drie OERsterke elementen centraal. Jij ontdekt jij hoe je met krachtige, simpele leefstijlinterventies op gebied van
1. Ontspanning
2. Eten
3. Regelmatig bewegen

weer OERsterk wordt. Daardoor kom je beter in verbinding met jezelf en je omgeving. Deze verbinding versterkt je brein, je immuunsysteem, draagt bij aan een gezonder lichaamsgewicht en je gaat lekkerder in je vel zitten.

Alles begint met een eerste stap

Het roer in één keer omgooien hoeft niet!
Je wordt stap voor stap geholpen om dit leerzame proces makkelijk en leuk te maken.
Je krijgt gedurende het traject stapsgewijs een rugzak vol praktische tools aangereikt. Deze tools gaan je helpen bij jouw herstel en je gaat herhaling van je klachten voorkomen. Je krijgt weer grip en controle over jouw vitaliteit en gezondheid.

Mensen die een Lifefullness Coachtraject hebben gevolgd geven aan dat ze

 • meer balans en energie in hun lijf ervaren
 • meer rust en focus in het hoofd hebben (hier en nu)
 • meer voldoening en plezier in het leven beleven

Uniek concept

Om jezelf weer snel OERsterk te voelen heeft Lifefullness Coaching de afgelopen jaren op basis van ervaring en inzichten uit de medische wetenschap en leefstijlgeneeskunde een uniek coachconcept ontwikkeld:

 • Coaching in de buitenlucht (online is ook mogelijk)
 • Leren & ontdekken hoe je lichaam en geest écht werken
 • Herstellen en optimaliseren je leefstijl & mindset
 • Herstellen van je verbinding met de natuur en je omgeving

Lifefullness Coaching werkt volgens de meest actuele wetenschappelijke onderbouwde methoden uit zowel de medische wetenschap als de leefstijlgeneeskunde. Dat vertaalt zich naar coaching op drie niveaus:

 1. lichaam,
 2. psyche en
 3. gedrag

Diverse interventies

Voor het ontwikkelen van een duurzame gezonde leef- en denkstijl en blijvend loslaten wat je niet meer dient, zet Sabine/Lifefullness Coaching verschillende interventies in. Zoals de celgezondheidtest: een bloedtest die door middel van een vingerprik inzicht geeft hoe het op celniveau met je gaat en wat uit balans is. Bij een grote onbalans adviseert Sabine hoogwaardige evidente based balansolie en vitamines. Hiermee versnellen we het herstelproces van een uitgeput lichaam en geest. Daarnaast maakt Sabine gebruik van:

Het coachtraject kan online of al wandelend in de buitenlucht plaats vinden.

Lifefullness - Celgezondheidstest

Wie ben ik?

Ik ben Sabine Jansen. Voordat ik mijn eigen praktijk begon heb ik 17 jaar als verpleegkundige gewerkt en mezelf medisch gespecialiseerd in het medisch behandelen van welvaartszieken.

Mijn drive en nieuwsgierigheid om levens écht beter te maken resulteerde in het feit dat ik aan mijn reguliere medische opleidingen een aantal geweldige opleidingen kon toevoegen:

Ik combineer dagelijks de medische kennis over welvaartsziekten met de wijsheden van de leefstijlgeneeskunde.
Het bieden van kwalitatief goede coaching vindt ik belangrijk, daarom ben ik aangesloten bij diverse coach-netwerken en houdt ik jaarlijks mijn vaardigheden en kennis op peil.

Voor wie

Lifefullness Coaching is vooral geschikt voor zelfstandige, zelfbewuste vrouwen, die zichzelf en hun gezondheid op nummer 1 willen zetten voor een beter leven. Lifefullness Coaching heeft al vele zorgmedewerkers en ondernemers geholpen hun leef- en denkstijl te verbeteren.

Review Lifefullness Coaching

Contact

Wil je ook een beter leven en effectieve ondersteuning in de aanpak van je stress- en vermoeidheidsklachten of burn-out?
Neem dan contact met mij op om kennis te maken. Dan kijken we samen te hoe ik jou het beste kan helpen om beter te worden. Dit kan ook preventief, voor als je nog geen klachten hebt. Je hoeft namelijk niet ziek te zijn om beter te worden.

Vergoeding

Helaas is het nog niet gelukt om mijn coachtraject door zorgverzekeraars vergoed te krijgen. Ik denk soms vanwege de succesverzekerdheid :-). Want aan gezonde mensen wordt minder verdiend. Toch zie ik steeds meer dat werkgevers (delen) van trajecten vergoeden, bijvoorbeeld via het persoonlijke ontwikkelbudget.

Neem contact met mij over de mogelijkheden en om nader kennis te maken en stuur een mail naar: info@lifefullnesscoaching.nl

Praktijkinformatie

Lifefullness Coaching

Sabine Jansen
 • In de natuur
 • Online
Neem direct contact op met Lifefullness Coaching
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.