Home > Vind hulp > Lifecoaching – Vitaliteitscoaching – Yoga bij Carina

Lifecoaching & Vitaliteitscoaching bij Carina

"vrij - uit" jezelf zijn

Toen ik de pijn het hardst voelde, was de behoefte om ‘vrij-uit’ mezelf te kunnen zijn het grootst. Ik nam een besluit en ging mijn droom achterna!

Een eerste burn-out had ik overleefd, maar de disbalans in mijn werk bleef. Ik was een perfectionist en heel goed in de dingen die ik deed, maar haalde er geen energie meer uit. Ik nam in 2011 een 2e sabbatical. Een time out van 7 maanden waarin ik als hostess in Griekenland werkte. Hier voelde ik hoe fijn het was om dat te doen wat bij je past, waar je energie van gaat stromen, waarbij je elke ochtend met een glimlach om je mond wakker wordt.

Eenmaal terug in Nederland viel ik weer terug in mijn oude gewoonten. Een 2e burn-out lag op de loer en ik maakte me zorgen over mijn gezondheid. Echte vrijheid om te kunnen zijn wie ik ben en te doen wat ik het liefst wil lukte niet. Ondanks alle bezwaren nam ik een besluit. Ik leerde weer de regie over mijn eigen leven te nemen, mijn eigen lifedesign te creëren. Het roer ging om!

Ik volgde de opleiding tot LifeCoach, Vitaliteitscoach, volgde de Yogadocentenopleiding en van de financiële sector nam ik afscheid.

Met Lifecoaching bij Carina help ik als erkend LifeCoach en ervaringsdeskundige mensen die vastlopen in een Lifedesignvraagstuk.

Lifecoaching = LifeChanging = Lifedesign!

Met VitaliteitsCoaching bij Carina help ik mensen die vastlopen in een Vitaliteitsvraagstuk. Waarin ik elementen uit de Yoga gebruik die je hierin kunnen ondersteunen. Niets zweverigs, wel verhelderend!

Stel jij jezelf wel eens een van deze vragen?

 • Hoe kan ik beter voor mezelf kiezen?
 • Waar word ik nou écht blij van?
 • Waarom heb ik zoveel stress?
 • Waar komt die faalangst vandaan?
 • Waardoor is mijn concentratie zo moeilijk?
 • Waarom heb ik toch elke keer hoofdpijn?
 • Hoe komt het dat ik zo’n last van vermoeidheid heb?

Dan heb je nog maar een klein duwtje in de rug nodig om aan het werk te gaan met je eigen welzijn!

Met VitaliteitsCoaching leer je jouw algehele vitaliteit te verhogen, te ontspannen en je levensstijl te verbeteren.

Hoe kun je zelf zoveel mogelijk invloed uitoefenen op je eigen welzijn en gezond ouder worden?

Met Vitaliteitscoaching W.E.L.Z.I.J.N. !

Elke letter van ‘W.E.L.Z.I.J.N.‘ staat voor een thema waar jij mee aan de slag gaat. Waardoor je bewustzijn wordt vergroot, je inzicht krijgt in energievreters en energiegevers, waarbij je lichaam en geest weer in balans komt, waarin je je diepste wensen weer zichtbaar laat worden en gaat onderzoeken wat je allemaal kunt en wat je in de wegstaat. Een cadeau aan je zelf op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Uiteindelijk kun je betere keuzes en besluiten voor jezelf maken. Bovendien versterk je je immuunsysteem, werk je aan zelfvertrouwen, word je weerbaarder en flexibel in lichaam en geest. Je kunt ‘vrij-uit’ jezelf, een gelukkig mens zijn!

Waarom Vitaliteitscoaching bij Carina?

Mijn Vitaliteitscoaching is de enige coaching die je op vier essentiële thema’s helpt jouw vitaliteit te verhogen. Ongezonde gewoontes laat je los, waardoor er ruimte komt voor nieuwe positieve gewoonten in je levensstijl op het gebied van voeding, bewegen, sociale contacten én gedachten.

Boek een afspraak voor een vrijblijvende inspiratiesessie.

 

Praktijkinformatie

Lifecoaching – Vitaliteitscoaching – Yoga bij Carina

Carina Claassen

Belle van Zuylenstraat 41
6836PX Arnhem
 • Bij jou thuis
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Lifecoaching – Vitaliteitscoaching – Yoga bij Carina
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.