Home > Vind hulp > Life Coach Krachtig en Mild

Linda Donkers | Life Coach Krachtig en Mild - voor meer rust, regie en energie.

Verder groeien begint bij jezelf beter kennen en begrijpen

Coaching voor Rust, Regie en Energie.

Coaching voor groei op persoonlijk en of professioneel vlak – voor rust, regie en energie. Wil je meer rust in je hoofd? Stoppen met piekeren? Beter slapen? Af van dat onrustige gevoel? De regie terugnemen? Wil je meer energie? Weer doen wat je voorheen kon doen? Kunnen genieten? Niet steeds aan jezelf twijfelen? Met zelfvertrouwen je ding kunnen doen?

Ik help je met coaching graag je kracht terug te vinden. De vrouwen die ik coach voelen zich na een aantal sessies alweer sterker, kijken anders naar situaties en gebeurtenissen en zijn vooral minder streng voor zichzelf geworden. Kunnen nu net zo aardig en mild voor zichzelf zijn als ze voor anderen zijn. 

Onbewuste patronen helder krijgen

Soms nemen onbewuste patronen de regie, zeker als je onder druk staat, enorm vermoeid bent of tegenslag hebt ervaren. Je brein staat in de overleefmodus en neemt de regie over. Door de onbewuste patronen te achterhalen die tijdens je jeugd en gedurende je leven zijn ontstaan, bewuster te maken, zet je een verandering naar meer rust en regie in gang. Iedereen heeft zo zijn unieke patronen, overtuigingen en belemmerende gedachten die maken dat je doet wat je doet, en denkt wat je denkt.  Bewustwording van die automatische patronen geeft je rust en ruimte om het anders te gaan doen. 

Coaching voor Rust, Regie en steeds meer energie. 

Life Coach Krachtig en Mild | Meer informatie & Contact

Benieuwd of ik jou kan helpen met mijn coaching?
Jij bent uniek en ik doe je graag een passend voorstel.
Tijdens onze gratis kennismaking bespreken we hoe ik jou als coach met je ontwikkelvraag kan helpen en of we met elkaar willen werken.

Bel, mail of app me voor een afspraak of voor meer informatie.

Ik help je graag terug in je kracht. Je verdient het.

Praktijkinformatie

Life Coach Krachtig en Mild

Linda Donkers

Westplein 11
3016BM Rotterdam
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Life Coach Krachtig en Mild
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.