Home > Vind hulp > LifeChange Body Mind Release

LifeChange Body Mind Release

Als coach en therapeut help ik je graag om onder professionele begeleiding een positieve verandering door te maken en te ervaren hoe fijn dit proces van loslaten en opbouwen kan zijn. Hoe kun jij gemakkelijker, leuker en vrolijker je leven leiden? Samen kijken we welke emotionele, sociale, fysieke en / of mentale oorzaken en klachten aangepakt moeten en kunnen worden. Vaak is het nodig om eerst oude patronen los te laten, voordat je een nieuw pad kunt bewandelen.

Ervaar je fysieke en / of mentale klachten? Dan kan LifeChange je met Body Mind Release  helpen. Body Mind Release is een methodiek die je helpt om de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht aan te pakken. Want de ballast die jij bij je draagt, bepaalt niet wie jij BENT, maar het bepaalt wel voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Of iets wel of niet lukt en wat JIJ als persoon uitstraalt en aantrekt in jouw leven.

LifeChange is in 2020 gestart en is het jongere zusje van JobChange. Ook als je als particulier of ondernemer een sparringpartner of lifecoach zoekt, kun je bij ons terecht. LifeChange helpt je om je leven weer in balans te brengen en energie te krijgen. Bij LifeChange begeleiden we je in een kort tijdsbestek naar een nieuwe toekomst. Verander je leven!

Praktijkinformatie

LifeChange Body Mind Release

Wendy van de Wijdeven

Brakenstraat 3
5741 SR Beek en Donk
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met LifeChange Body Mind Release
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.