Home > Vind hulp > PvB Coaching | Patrick van den Broek

Wat wil ik eigenlijk echt in mijn leven? Waar ben ik mee bezig? Waarom doe ik wat ik doe? Ik wil het anders maar heb geen idee hoe dat aan te pakken.

Bezoek mijn website

Life Coach

Wat wil jij nu echt?

Is dit nou alles? Waarom knaagt iets zo aan me? Past mijn werk nog wel bij me? Vind ik mezelf leuk zo? Waarom stoot ik steeds tegen dezelfde stenen?

Zomaar een greep uit de levensvragen waar je door omstandigheden mee kunt worstelen. Wellicht hebben er levensveranderende gebeurtenissen plaatsgevonden, ben je jouw baan of een dierbare verloren, loopt je leven niet zoals je wilt of is je relatie op de klippen gelopen.

burn-out-verschijnselen-balansportaal

Allemaal momenten waarop je stil staat bij het leven en hoe je dit tot op heden hebt ingericht. Misschien voel je teleurstelling, boosheid of machteloosheid. Ervaar je depressieve gevoelens, herken je burn-out verschijnselen of kamp je met de naweeën daarvan.

In je onderbewustzijn spelen zich processen af die ervoor zorgen dat je doet wat je moet doen om te kunnen functioneren. Levensbelangrijke processen als je ademhaling bijvoorbeeld, elke ochtend weer ontwaken en je hartritme op peil houden. Daarvan ben jij je niet of nauwelijks bewust. Naast die lichamelijke processen spelen in je onderbewustzijn ook mentale kwesties. Overtuigingen bijvoorbeeld, gewoontes en patronen.pvc-coaching-den-haag

Coaching op je onderbewuste om bewustwording en bewust zijn te stimuleren draagt enorm bij aan het ontwikkelen van je talenten, het op peil brengen van je energie en de waarde die jij aan jezelf toekent.

 

Coaching op je onderbewuste om bewustwording en bewust-zijn te stimuleren

Bewustwording geeft je inzicht in al die zaken waar je steeds opnieuw tegenaan lijkt te lopen. Of dit nu gaat over je autoritaire baas, je ingewikkelde relatie, je school-of loopbaankeuze, de opvoeding van je kinderen of je schijnbare onvermogen om dingen te kunnen veranderen.

Bij alles wat er gaande is in je leven spelen je eerdere ervaringen een (grote) rol. Niet jij bepaalt volledig bewust. De keuzes die je maakt zijn sterk beïnvloed door je vroegere ervaringen.

patrick-van-den-broek-pvb-coaching

Zodra jij je hiervan bewust wordt zul je in staat zijn betere keuzes te maken die passen bij jou en jouw wensen over het inrichten van jouw eigen leven. Dit levert niet alleen jou veel voordeel op, ook voor de mensen om je heen is het spiegelen, de waarde erkennen en het verruimen van je bewustzijn een gunstige ontwikkeling.

Als jouw Coach in dit proces ben ik gecertificeerd in een methode die je innerlijke, onbewuste patronen zichtbaar maakt.

Dit instrument dient als middel en als basis om deze, voor jou nog onzichtbare, patronen helder te maken, waardoor je bepaalde herhalende problematiek kunt begrijpen, je ervan bewust maken en het dan ten goede in te zetten.

Welkom bij PVB Coaching, de personal Beleving Coach en Life Coach in Zuid- en Noord-Holland, Gelderland en Utrecht.

Zullen we een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek?

Bel me of stuur me een email.

PvB Coaching | Over mij

Aangenaam kennismaken! Mijn naam is Patrick van den Broek

patrick-van-den-broek

Echtgenoot, vader en inmiddels ruim 20 jaar ondernemer in de facilitaire dienstverlening. In 2019 ben ik begonnen als praktiserend coach voor individuen die worstelen met levensvragen, burn-out verschijnselen of depressieve gevoelens.

Naast een diversiteit aan voltooide opleidingen ben ik ervaringsdeskundig op het gebied van burn-out en depressie.

Ik weet hoe het voelt om de controle kwijt te zijn en niet meer te kunnen genieten van al het moois dat het leven kleur en inhoud geeft. Ik heb gezien welke invloed mijn eigen worsteling heeft gehad op mijn directe omgeving en de mensen waar ik van houd en vice versa.

‘Dat kan anders’, dacht ik en startte een proces van grondig zelfonderzoek. Door eerlijk en realistisch naar mezelf, de situatie en mijn omgeving te kijken deed ik het ene na het andere inzicht op.

In mijn helingsproces zijn humor, directheid, kwetsbaarheid en vertrouwen belangrijke factoren geweest. Deze gaven mij perspectief en handvatten en maakten mij stap voor stap weer sterk, onafhankelijk en levenslustig.

Nu ben ik in staat om vanuit mijn eigen levenservaring, aangevuld met specialistische opleidingen, jou verder te helpen met je vragen en uitdagingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn verruimen, doelen stellen en persoonlijk leiderschap.

Persoonlijk Beleving Coach en Life Coach bij PVB Coaching

Kwetsbaarheid zie ik als een grote kracht. Het vergt de nodige lef om je kwetsbaar op te kunnen stellen zodat je hinderende, vaste patronen kunt gaan doorbreken.

Wat je doelstellingen en uitdagingen ook zijn, ik help je anticiperen op allerlei privé en zakelijk voorkomende situaties. Door actuele situaties te onderzoeken en deze in de juiste context te plaatsen zul jij jouw eigen denken en handelen beter leren begrijpen en sturen.

coaching-den-haag-pvb

Met andere woorden, we kijken met een helicopterview naar jouw specifieke situatie zodat we ontdekken wat jij nodig hebt om het heft weer in eigen handen te nemen.

Ben jij bereid om aan jezelf te gaan werken en niet bang om een spiegel voorgehouden te krijgen? Is er de intrinsieke wil om je bewust te worden van zowel je sterke als je zwakkere kanten en is een wens veranderingen door te voeren?

Dan kan ik je helpen antwoorden te vinden, tot inzichten te komen en de regie over je eigen leven te (her)pakken.

Mijn hands-on aanpak is altijd integer en met respect voor jouw beleving en ervaring maar ook met de nodige relativerende humor.

Praktijkinformatie

PvB Coaching | Patrick van den Broek

Patrick van den Broek

Cor Spaanslaan 43
2493 CK Den Haag
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met PvB Coaching | Patrick van den Broek
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.