Home > Vind hulp > Liesbeth van Breemen Coaching & Training

Ik begeleid jou naar een leven in balans!

Liesbeth van Breemen | Coaching & Training

begeleidt je naar een leven in balans!

Welkom

Je bent op zoek gegaan met een vraag of probleem, waar je hulp bij wilt. Meestal wil je iets niet meer; bijvoorbeeld stress, pijn, verdriet en wil je juist ergens meer van; geluk, liefde of iets wat belangrijk is voor jou. Ik ben een ervaren coach en trainer. Veel mensen hebben in korte tijd met mijn begeleiding veel succes behaald. Herken jij je in één of meer van deze vragen:

  • Het gaat misschien lichamelijk niet zo goed met je, heb je onverklaarbare klachten?
  • Of loopt het niet lekker op je werk of in je relatie(s)?
  • Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk en weet je niet waar je moet beginnen?
  • Ben je moe en uitgeblust na een dag (online) werken of studie?
  • Heb je last van stress en kun je hulp gebruiken om daar uit te komen?

Hoe zou het zijn als je de oorzaken vindt en er niet meer in terechtkomt? Hoe zou jouw leven eruit zien, als je meer in balans leeft? En als je weet wie jij bent, wat jij echt wilt?

Boek jouw oriënterend gesprek!

Tijdens een oriënterend gesprek, bespreken we waar jij tegenaan loopt en waar je mee aan de slag wilt. Waar heb je begeleiding bij nodig en welke stappen passen daar bij voor jou. Na het gesprek maak ik een stappenplan, wat de basis vormt voor een coachtraject. Het wordt voor jou op maat gemaakt, zodat je precies krijgt wat jij nodig hebt. We spreken ook af hoeveel gesprekken er nodig zijn. Bel of whatsapp om meteen jouw oriënterend gesprek in te plannen: 06-53593452.

Mijn overtuiging en mijn passie is dat als je leert vanuit je essentie te leven en te werken, er een andere relatie met jezelf en met je omgeving ontstaat. Ik begeleid je graag in dit proces. Mijn ervaring en kennis van Systemisch werken, NLP en Lichaamswerk komen hierbij goed van pas. Daarnaast heb ik lange werkervaringen in diverse grote en kleine organisaties.

Bel of whatsapp: 06-53593452

In mijn praktijk kun je o.a. terecht voor begeleiding bij Burn-out, PTSS, loopbaanvraagstukken, lifestylecoaching, stresspreventie en relatie- of gezinsvraagstukken. Jouw vraag en wat je wil bereiken, vormen het vertrekpunt van de coaching of begeleiding. Gaan we samen een traject in, is het oriënterend gesprek kosteloos.

Praktijkinformatie

Liesbeth van Breemen Coaching & Training

Liesbeth van Breemen

Oude Parklaan 111
1902 ZZ Castricum aan Zee
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie